07 octombrie 2010, 11:20 views 19014

Gustarea haiducului

Ingrediente:

  • 200 g de brînză de oi,
  • 200 g de piept de porc afumat,
  • 100 g de slănină afumată sărată,
  • un mănunchi de ceapă verde,
  • verdeaţă pentru garnisire.

 Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi ceapa. Tăiaţi toate ingredientele  felii. Garnisiţi înainte de a o servi.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Doina”
bucătar-şef Putreșa Ana
or. Сhişinău, str. Trandafirilor, 6 

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
205 locuitori

Mirnoe este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Anenii Noi și la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 205 oameni. Satul Mirnoe a fost înființat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.