07 octombrie 2010, 11:20 views 18336

Gustarea haiducului

Ingrediente:

  • 200 g de brînză de oi,
  • 200 g de piept de porc afumat,
  • 100 g de slănină afumată sărată,
  • un mănunchi de ceapă verde,
  • verdeaţă pentru garnisire.

 Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi ceapa. Tăiaţi toate ingredientele  felii. Garnisiţi înainte de a o servi.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Doina”
bucătar-şef Putreșa Ana
or. Сhişinău, str. Trandafirilor, 6 

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
406 locuitori

Mirceşti este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Mircești a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.