07 octombrie 2010, 11:20 views 18649

Gustarea haiducului

Ingrediente:

  • 200 g de brînză de oi,
  • 200 g de piept de porc afumat,
  • 100 g de slănină afumată sărată,
  • un mănunchi de ceapă verde,
  • verdeaţă pentru garnisire.

 Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi ceapa. Tăiaţi toate ingredientele  felii. Garnisiţi înainte de a o servi.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Doina”
bucătar-şef Putreșa Ana
or. Сhişinău, str. Trandafirilor, 6 

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1517 locuitori

Berezlogi este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Berezlogi și Hîjdieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1517 oameni. Satul Berezlogi a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.