![views](/assets/images/bg/eye_orange.png)
Roşii umplute cu brînză de oi
Ingrediente:
- 4-6 roşii tare (de mărime medie),
- foi de salată pentru garnisire.
Pentru umplutură:
- 1 ½ pahar de brînză rasă,
- 100 g de unt,
- 3-4 felii de usturoi.
Mod de preparare:
Tăiați „capacele” roşiilor sau faceţi „o floare”, cu ajutorul linguriţei scoateţi pulpa roşiilor, umpleţi cu masa obţinută.
Prepararea umpluturii: Brînza nesărată amestecaţi-o cu untul moale. Adăugaţi usturoiul, tocat cu cuţitul. Amestecaţi.
Puneţi roşiile umplute pe foile de salată.
Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1927
- Populația:
- 19 locuitori
Dimitrova este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Dimitrova alcătuia 19 oameni în anul 2011. Satul Dimitrova a fost înființat în anul 1927.