07 octombrie 2010, 12:24 views 27874

Salată cu carne de vită şi fasole roşii

  Ingrediente:

  • 300 g de carne de vită,
  • 2/3 de pahar de fasole roşii (sau 1 pahar de fasole roşii conservate),
  • 10-12 shampignoni marinaţi,
  • castraveţi marinaţi,
  • piper negru măcinat,
  • sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • foi de salată.

Pentru sos:

  • 4 linguri de maioneză,
  • 4 linguri de muştar.

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de vită felii, presăraţi cu sare şi piper, prăjiţi în ulei pînă e gata. Tăiaţi ciupercile în 4 părţi, castraveţii marinaţi – felii. Tăiaţi foile de salată ca tăiţei măşcaţi sau rupeţi-le cu mîinile. Amestecaţi maioneza cu muştarul. Uniţi toate ingredientele, amestecaţi.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Novas”
bucătar-şef Carapostol Alexandr
mun. Chișinău, or. Sîngera str. Aerogării, 31

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1589
Populația:
1306 locuitori

Frasin este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Caraiman și Codrenii Noi. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1306 locuitori. Satul Frasin a fost menționat documentar în anul 1589.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.