21 martie 2011, 14:40 views 16775

Şniţel din carne de oaie la grătar

Ingrediente:

•    800 g carne de oi,
•    1 lingură ulei,
•    sare,
•    piper negru măcinat,
•    2 linguri verdeaţă tocată.
 

Mod de preparare:

Se ia carnea de la piept, se curăţă de tendoane şi se taie cîte o bucată pentru o porţie. Oasele se curăţă de grăsime şi pelicule. Carnea se bate uşor, se unge cu ulei şi se lasă pentru 10-15 minute. Carnea se prăjeşte la grătar pe ambele părţi pînă este gata. Îndată după ce este gata, se sărează şi se pipărează.

Se serveşte cu mujdei.

 

Preparat culinar pregatit la restaurantul „Atlantida”
bucatar-sef Dumanscaia Valentina
or. Comrat str. Lenin,

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
1082 locuitori

Zamciogi este un sat din cadrul comunei Rădeni raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 44 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 082 oameni. Satul Zamciogi a fost menționat documentar în anul 1641.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.