Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1501 lvl100 08 December 2011 | 23:39 andrei: Ionele, ma refeream la tine, ca sa nu fie vreo confuzie
Aloo Diazepamu` , vezi ca iar ai luat-o pe aratura, in camera voastra de spital cred ca se intalnesc nume de Batmani, Napoleoni, Sirene. De unde l-ai scos pe "Ionel" ? E noul tau prieten imaginar ?
andrei:berea la pet de 2 litri
Ce legatura are berea cu faptul ca tu ingropi simbolurile Moldovei istorice intr-o mare de tiganisme ?
-
#1502 andrei 08 December 2011 | 23:22 Ce faci tu cu colegii tai de camera de la spital e problema ta. Hai sa nu amestecam problemele personale aici pe forum
Ionele, ma refeream la tine, ca sa nu fie vreo confuzie
Nu , poza cu harta Moldovei istorice incadrata de tigani si Miss Piranda imi spune destul ce e in capul tau
ce scriu eu si ce intelegi tu....aa, am inteles, e vineri seara, ai deshis berea la pet de 2 litri si acm e mai greu cu cititul si procesatul informatiilor
-
#1503 lvl100 08 December 2011 | 23:08 andrei: nu-i nimic, pt oligofreni putem sa clarificam
Ce faci tu cu colegii tai de camera de la spital e problema ta. Hai sa nu amestecam problemele personale aici pe forum.
andrei:mai ai nevoie de vreo lamurire?
Nu , poza cu harta Moldovei istorice incadrata de tigani si Miss Piranda imi spune destul ce e in capul tau.
Tu esti ca aia de se dau mari microbisti, doar doar o iesi bataie dupa meci.
-
#1504 andrei 08 December 2011 | 22:38 @lvl
nu-i nimic, pt oligofreni putem sa clarificam
hartile sunut pt robert care se orgasma postand pe cele cu romania mare. am vrut sa-l aduc la realitate
restul pozelor sunt cu romani din romania luate de pe site-uri romanesti...
mai ai nevoie de vreo lamurire?
-
#1505 lvl100 08 December 2011 | 22:26 Deci Andrei , stai sa inteleg. Mai sus ai bagat in aceasi caldare tigani, cocalari si insemnele istorice ale Moldovei. toate amestecate intr-un melanj omogen.
Ha ha ha ha ha, Dumnezeule cata minte iti trebuie sa faci asta.
Deci nu numai ca ai amestecat niste insemne care ar trebuii sa fie sfinte pentru voi cu niste chestii "discutabile" dar ai demonstrat ceea ce stim de mult :
Cei ca tine au venit sa se tiganeasca, sa scuipe si sa se bata cum fac si la coada vacii, nu sa isi apere vreun ideal national.
-
#1506 andrei 08 December 2011 | 21:43 This message was deleted by the moderator! -
#1507 lvl100 08 December 2011 | 21:34 Read more -
#1508 mar 08 December 2011 | 20:51 Read more -
#1509 robert 08 December 2011 | 20:07 Read more -
#1510 mar 08 December 2011 | 19:37 Read more -
#1511 robert 08 December 2011 | 19:24 lvl100: Omule opreste-te ca nu e de gluma, asta chiar iti face ca gandacu` rasturnat. Andrei da repede click *AICI* ca sa iti revii la normal !!!cu toate astea nu ma pot abtine sa nu iti raspund cu acest linkthttp://youtu.be/sNWnAgvHAKY -
#1512 lvl100 08 December 2011 | 18:10
robert:
Omule opreste-te ca nu e de gluma, asta chiar iti face ca gandacu` rasturnat.
Andrei da repede click *AICI* ca sa iti revii la normal !!!
-
#1513 robert 08 December 2011 | 18:03 lvl100: Stai usor Robert ca nu vrem sa-l omoram pe Andrei. Stii ca orice cuvant mai complicat decat "pizdietz" si imagini care se misca prea repede il termina. Da si tu cate un link cu portia. Nu asa multe deodata ca deja face ca gandacul cu picioarele in sus si nu vrei sa il ai pe constiinta. Oricat de inutil societatii ar fi.
-
#1514 robert 08 December 2011 | 17:50 EU nu vreau sa-l omor ar fi pacat de el sa nu apuce ziua mari uniri si dupa aceia poate sa moara de ciuda -
#1515 lvl100 08 December 2011 | 17:33 Read more -
#1516 robert 08 December 2011 | 16:39 Andrei imi pare rau ca iti faci timp numai pentru a vedea raul unei societati de ce nu te uiti si peste lucrurile bune ale ei http://youtu.be/WApx6lXAwMQpersonalitatirealizariCat despre apartanenta mea une natii s-au unui grup social iti voi raspunde cu toate ca nu este treaba ta ce sunt ;;; Sunt moldovean nascut in balti ,in urma cu trei luni am obtinut si cetatenia Romana de care sunt mandru .... -
#1517 andrei 08 December 2011 | 1:45 Daca nu il stii pe gutza insemna ca nu traiesti in tara..si la cum ii lingi pe americani as zice ca traiesti ori in sua ori in canada. Da, as zce canada. Pai,pralo, daca e rominia raiul pe pamant de ce nu te duci praleo acasa la poporul tau? E cam greu sa ii rdici pe ominiin slavi daca stai in acelasi glod de grajd cu ei, nu? De ce crezi ca alti romini nu vocifereaza si i p-aici....stiu ca am dreptate. Dar nu-i nimic...o sa incetez sa va umilesc in momentul cand nu o sa mai pretindeti ca noi, moldoevnii suntem romini.
-
#1518 andrei 08 December 2011 | 1:26 Gutza (e un mare romin, cauta-l pe net), praleo (sper ca am scris corect) constat ce vreau, cand vreau si despre ce vreau, nu am nevoie de permisiunea ta. In rest, nu-ti mai face tu griji despre mine, pot sa disting binele de rau, ba chiar si rominul de moldovan....ce nu deosebesc tziganul romanizat de rominul tziganizat... in rest ma duce mintea suficient cat sa-mi dau seama ca in sinea ta stii ca am dreptate,doar ca nu vrei sa recunosti.
Cat despre saracia d la noi (foarte nobil din partea ta sa o amintesti), ea e o consecinta a mai multor factori...dar desi sunetm saraci, prefer de o mie tzara mea moldova decat tzara ta. Incet incet o sa ne revenim si o sa fie totul ok, mersi ca iti faci griji pt noi
-
#1519 mar 08 December 2011 | 0:53 Read more -
#1520 andrei 08 December 2011 | 0:39 Gutza, prietene, de ce faci pe prostul?