Mireşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mireşti și Chetroşeni. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 915 oameni. Satul Mirești a fost menționat documentar în anul 1643.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1521 mar 08 December 2011 | 0:34 Doby, dincolo de restul textului (subiect al zisei clasice despre diferenta dintre prostie si persistenta in prostie), te intreb din nou ce e aia "romin"?
-
#1522 andrei 08 December 2011 | 0:18 ooo, doby..frumos..
Plesu e romin, e firesc sa constate pt a vindeca, eu nu sunt, eu doar constat. Si chiar daca o fac cu alte cuvinte decat el, ideea de baza e aceeasi. Tu poti sa faci ce vrei, sa te isterizezi pe-aici, sa incerci sa ma jignesti...adevarul nu se va schimba, ramineti o tzara in care badaranismul, tzaranismul, nesimtirea sunt boli cronice...intr-o societate manelizata pana la disperare, de unde singura scapare a oamenlor ca de cat normali e evadarea in occident. Trist, trist dar adevarat.... :-)
-
#1523 MihaiP 08 December 2011 | 0:02 Tu știi mai bine, dar am impresia că multe din criticile lui Pleșu s-ar potrivi și vouă (și altor țări de prin zonă). Să nu-mi spui că la voi corupția e mai mică, justiția mai corectă, organizarea mai bună, poporul mai educat și mai greu de manipulat de televiziuni, și așa mai departe.andrei:ziceai ceva de statistici?http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people_by_countrypriveste harta..ce frumos se imprastie roata aia peste toata rrominiaDe unde se vede că tu privești treaba asta dintr-o perspectivă pur rasistă. Bine, arianule, nu cred că are rost să continuăm discuția. -
#1524 mar 08 November 2011 | 23:32 Read more -
#1525 andrei 08 November 2011 | 22:55 fiule, ai citit articolul lui plesu de el de ce nu zici nimic,pt ca in esenta eu spun acelasi lucru..
Lasa tu jena mea, mai bine va uitati la voi
Pampalache...lol...ce m-ai avut la faza asta
-
#1526 mar 08 November 2011 | 22:35 Read more -
#1527 andrei 08 November 2011 | 22:11 lol mar, nu-mi vine sa cred cum singur te dai de gol...da, Kardashianka nu e america iar americanul de rand se stie, e un maare consumator de cultura, istorie si mai ales geografie, pai daca mi-i dai exemplu pe americanii aia retardati e clar de unde vii sii unde esti. Mersi...banuiam eu ceva...
-
#1528 andrei 08 November 2011 | 22:05 ziceai ceva de statistici?
http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people_by_country
priveste harta..ce frumos se imprastie roata aia peste toata rrominia.
-
#1529 mar 08 November 2011 | 21:53 Read more -
#1530 andrei 08 November 2011 | 21:50 Read more -
#1531 MihaiP 08 November 2011 | 21:27 #800
Asta am incercat sa spun si eu - cocalarii din Romania reprezinta romanii in masura in care cocalarii din Republica Moldova (cum s-or numi ei) reprezinta moldovenii de acolo. -
#1532 Zayka 08 November 2011 | 20:13 Padure fara uscaciuni nu exista!!! Iar parerea mea ce tine pozele de mai sus doar niste COCALARI! si totusi nu putem generaliza... #795
-
#1533 Zayka 08 November 2011 | 20:03 Nu m-am asteptat sa vad astfel de afirmatii pe acest forum...Pana a intelege daca suntem romani ,moldoveni sau ce vreti voi...mai intai de toate trebuie sa fim OAMENI! !Iar un om nu ar trebui sa fie doar o personalitate a unei societati din carne si oase...dar sa mai aiba si acele calitati de care ducem foarte tare lipsa in ziua de azi... -
#1534 mar 08 November 2011 | 19:51 Read more -
#1535 andrei 08 November 2011 | 19:33 tocmai asta am vrut sa spun...in tarile "normale" sucultura e minoritara, doar al voi sistemul de valori e dat peste cap...curvele sunt cantrete, bishnitzarii sunt oameni de afaceri, fostii militieni si securisti sunt oameni politici iar intelectualii sunt fraierii...la voi subcultura a devenit mainstream.
Concluzia ta este gresita...consumand subcultura nu mai faci diferenta...nu realizezi in ce noroi te scalzi...cam asta cred ca se intampla in cazul tau
-
#1536 mar 08 November 2011 | 19:01 Read more -
#1537 MihaiP 08 November 2011 | 15:25 #794
Sa nu-mi spui ca gopniki sunt doar in Rusia, ca nu te cred. In cazul asta nu ar avea de ce sa existe grupul asta:
http://www.facebook.com/group.php?gid=23329729625
andrei:Balcanizarea asta, tziganizarea asta, manelizarea aproape completa a fiecarui segment al societatii...de la scolari, la studenti, la muncitori la tzarani la intelectuali la oameni de afaceri la oameni politici.
(Las la o parte ca fraza parca ar fi de pe un blog extremist gen "Noua Dreapta")
Poate ar trebui sa explici ce inseamna pentru tine asta aplicat la categoriile sociale enumerate. Pentru ca majoritatea romanilor (in special studenti, intelectuali, absolventi de facultate) ar considera exemplarele din pozele si clipurile tale penibile, de tot rasul sau demne de mila si nu s-ar identifica cu ele la fel cum tu nu te identifici cu toti betivii, gopnikii si raketii de la voi.
-
#1538 andrei 08 November 2011 | 14:23 eu zic de romini si tu mi-i arati pe rusi....
atentie insa, nu am zis ca la noi toti sunt intelectuali si noi ii avem pe-ai nostri, cu saracia, coruptia si criminalitatea noastra....la voi insa e vorba de un fenomen de masa. Balcanizarea asta, tziganizarea asta, manelizarea aproape completa a fiecarui segment al societatii...de la scolari, la studenti, la muncitori la tzarani la intelectuali la oameni de afaceri la oameni politici. Din pacate generalizarea asta a fenomenului inseamna tocmai ca VA CARACTERIZEAZA pozele si clipurile., ei reprezinta majoritatea la voi...si ca dovada as putea sa-mi dedic tot timpul liber postand filmulete d-astea...nu pot eu sa postez atat de repede cum mai apar pe net...sunt un izvor nesfarsit de ROMINISM
-
#1539 MihaiP 08 November 2011 | 13:59 Andrei, pozele si filmele astea caracterizeaza tineretul din Romania in aceeasi masura in care astea caracterizeaza tineretul din RM:
http://www.google.com/search?q=gopniki&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1712&bih=964
-
#1540 andrei 08 November 2011 | 13:43 Read more