Taraclia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Taraclia. Amplasat în sudul stepei Bugeacului, pe partea stîngă a rîului Lunguţa, oraşul Taraclia este situat la o distanţă de 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului Taraclia constituie 13756 locuitori. Localitatea Taraclia a fost înfiinţată în anul 1813 de colonişti moldoveni, bulgari şi găgăuzi care s-au strămutat din teritoriile de dincolo de Prut şi Dunăre.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1481 lvl100 13 August 2011 | 2:50 andrei: ca sa-ti trimt o ambulanta
Stii ca ti-ar fi foarte usor sa trimiti una. Doar tu *Raketul Stelar" si ceilalti colegi de camera ( Batman si Napoleon) "locuiti" chiar la sursa. NU-i asa bai Diazepame ?
-
#1482 andrei 13 August 2011 | 2:45 Vasilica, ia cu paine ca deja ma ingrijorezi,zi-mi unde exact in ferentari stai ca sa-ti trimt o ambulanta...te-au stricat etnobotanicile astea...
-
#1483 lvl100 13 August 2011 | 2:31 andrei: Vasilica, nu ma confunda
NU te confund cu nimeni stai linistit Diazepam. Numai lasa dracului peretele ala ca l-ai tocit cu privirea de cand il fixezi.
-
#1484 andrei 13 August 2011 | 2:23 Vasilica, nu ma confunda cu neamurile tale, nu eu m-am nascut din incest...
-
#1485 lvl100 13 August 2011 | 2:19 andrei: eu stau in alta zona de fus orar, la mine e inca ok
Treaba ta, iar te prind vamesii pe aratura cu cartusele de Marlboro in spate, de te plangi dupa aia ca sunt "rominii" rai.
andrei:oricum ma amuza
Pe tine te amuza orice oricum. Iti bagi un deget in gura, te mai stergi de bale din cand in cand, si te uiti fix la un perete cu orele. Si tot esti distrat.
Bravo bai Diazepam.
-
#1486 andrei 13 August 2011 | 2:10 fraiere, eu stau in alta zona de fus orar, la mine e inca ok...oricum ma amuza sa imi bat joc de tine
-
#1487 lvl100 13 August 2011 | 2:05 andrei: Tre sa fii chiar oligofren sa compari o melodie cu o masina
Tocmai ca ai anumite probe de abstractizare ma vad obligat sa simplific mult lucrurile.
andrei:daca o interpreta altcineva la alt instrument putea sa iasa la fel d frumoasa
DACA !
Dar deocamdata eu am vazut propaganda moldoveneasca cu un roman care ii canta coloana sonora.
In rest, poti sa-l cauti la origini pe Last pana la a 5 a generatie, tot Zamfir va canta pe "mandria moldovana"
andrei:daca tu, cioroi borit de ferentari ai un mertzan
Du-te ma si te culca, ca peste 2 ore iar incepi sa treci granita cu tigari de contrabanda spre Romania, si iar o dai in bara de oboseala, de lasi 14 copii flamanzi acasa.
-
#1488 andrei 13 August 2011 | 1:54 Tre sa fii chiar oligofren sa compari o melodie cu o masina, melodia e frumoasa pt ca asa a compus-o Last, daca o interpreta altcineva la alt instrument putea sa iasa la fel d frumoasa. Nu vreau sa zic nimc de Zamfir, care, repet, o interpreteaza genial...dar meritul e al lui Last.
Mai pe intelesul lui Vasilica (nu-mi vine sa cred ca ma cobor la nivelul tau)... daca tu, cioroi borit de ferentari ai un mertzan, meritul nu e al tau, e al alora care au construit masina...
-
#1489 lvl100 13 August 2011 | 1:40 andrei: Zamfir interpreteaza (intr-adevar genial) melodia compusa de James Last, ce tipic pt romini sa isi asume ei to ce e valoros...jalnici
Eu am vorbit de coloana sonora , adica cine o canta Einstein.
Aa,stai am inteles. Daca furi un Mercedes, nu e de fapt al proprietarului care il conducea, ci al lui Gottlieb Daimler care a facut fabrica in 1900 si care a murit oricum.
Logica de ciorditor. Normal ca nu ai facut prea multi purici prin Romania.
-
#1490 andrei 13 August 2011 | 1:33 lvl, inchide ca te sunam noi...
apropo, papagalule poponar, ia de-aici si citeste despre James Last
Though his concerts and albums are consistently successful, especially in the UK, where he had 52 hit albums between 1967 and 1986, which made him second only to Elvis Presley in charting records,[citation needed] he has only had two hit singles with "The Seduction", the theme from American Gigolo (1980) composed by Giorgio Moroder, and "Biscaya" from the album Biscaya. In 2003, his song "The Lonely Shepherd" which features the pan flute of Gheorghe Zamfir appeared on the soundtrack of the Quentin Tarantino movie Kill Bill: Vol. 1.[3]
Zamfir interpreteaza (intr-adevar genial) melodia compusa de James Last, ce tipic pt romini sa isi asume ei to ce e valoros...jalnici
promoldova, mersi pt clip...
-
#1491 lvl100 13 August 2011 | 1:19 promoldova: Bravo Andrei!!! Respect!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ngpTZjA3DHM
Stii ce e trist la voi ? Ca pana si propria propaganda tot cu ajutor romanesc trebuie sa-l faceti.
Sa-i ziceti saru` mana damboviteanului Gheorghe Zamfir de la care s-a luat coloana sonora a videoclipului de mai sus.
-
#1492 lvl100 13 August 2011 | 1:13 andrei: puteti sa va impingeti lutu' la deal toata noaptea
Dupa cate expresii specifice cunosti se vede ca esti din bransa. Hai nu fii trist. Da-i un telefon lui Mircea, poate te primeste inapoi.
-
#1493 andrei 13 August 2011 | 1:10 ti-am spus de ce, noi moldovenii nu acceptam deviatiile astea sexuale, insa se vede ca tie iti plac daca tot deschizi subiectul...ti l-am recomandat pe mar, puteti sa va impingeti lutu' la deal toata noaptea, macar iti gasesti o ocuptie utila in loc sa abereti pe site pe-aici...
-
#1494 promoldova 13 August 2011 | 1:09 Bravo Andrei!!! Respect!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ngpTZjA3DHM
http://www.youtube.com/watch?v=Tnn4-9UK6Ck&feature=related
-
#1495 lvl100 13 August 2011 | 1:04 andrei: nu e insa cazul sa imi povestesti mie d-astea..
De e Andruska ? Amintirile te napadesc, te rascolesc ?
andrei:eu eram pe mirc
Si Mircu pe tine. Unde esti Mirceo ca plange boyfriendu dupa tine.
-
#1496 andrei 13 August 2011 | 0:55 aalo, Oli, stiu ca ai fantezii homosexuale, nu e insa cazul sa imi povestesti mie d-astea..nu ma intereseaza ce e intre tine si mar
-
#1497 lvl100 13 August 2011 | 0:45 andrei: eu eram pe mirc
Cand erai tu pe Mirc, cand Mircu era pe tine. Eh ce vremuri, tu si cu Mircea erati tineri, va placea sa experimentati, departe de prejudecatile lumii si de fete in general.
-
#1498 andrei 13 August 2011 | 0:28 fiule eu eram pe mirc cand tu inca te incaltai cu caciula...
Ionele, Gigele, Vasilica, sau cum ti-o mai zice...daca ma intrebai retoric de ce repeti interbarea la nesfarsit? Esti putin cam derutat? Era berica rasuflata? Hai nu te bosumfla...ca trece.
-
#1499 lvl100 13 August 2011 | 0:16 andrei: banuiam ca e pus la misto si nu ai sange sa spui cum te cheama cu adevarat, Doamne da fraier mi esti...
Pentru ca pe internet iti poti da seama oricand care e nume fals si care e adevarat, nu-i asa ?
Mi-am dat eu seama dupa veselia cu care postai poze ca tu e fapt ai descoperit internetzii de curand.
andrei:m-ai intrebat de ce am amestecat pozele, ti-am raspuns, m-ai intrebat din nou aceeasi chestie
Era o intrebare retorica Einstein, deja stii ce sa te astepti de la persoane care amesteca in acelasi loc simboluri sfinte cu tiganisme.
-
#1500 andrei 13 August 2011 | 0:05 pisi, ion e numel TAU din profil...banuiam ca e pus la misto si nu ai sange sa spui cum te cheama cu adevarat, Doamne da fraier mi esti...
m-ai intrebat de ce am amestecat pozele, ti-am raspuns, m-ai intrebat din nou aceeasi chestie...si acum la fel a treia oara..ori esti beat ori asa esti tu, mergi cu viteza intai...