Materiale din compartiment: Photo gallery | Audio gallery |

DJ Chirpici

La mijlocul anilor '90 ai secolului al secolului al XX-lea a început prima experienţă scenică a lui Vasilii Roşcinskii. Dînsul a fost rezident al clubului „Soho” pînă la închiderea acestuia. De asemenea a fost rezident al cluburilor „People” şi „Flamingo” din Chișinău.

Pe parcursul anilor 2004-2005, conform „Night Life Awards” (Moldova), DJ Chirpici a primit de două ori premiul „Best DJ”.

În anul 2006 devine autorul şi rezidentul programului „Format” la staţia radio „Prosto radio”, iar apoi şi la „Hit-fm Moldova”.

DJ chirpici este oaspete dorit şi permanent al Cluburilor din Moldova şi ţărilor străine din imediata apropiere.

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1449 locuitori

Trebujeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butuceni, Morovaia și Trebujeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 71 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1449 de oameni. Satul Trebujeni a fost menționat documentar în anul 1575.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.