Molochișul Mic este un sat din cadrul comunei Vadul Turcului din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mic alcătuia 385 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mic a fost menționat documentar în anul 1729.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1881 CalinRomania 06 May 2011 | 0:20 Read more -
#1882 Dumitru32 06 April 2011 | 22:26 Nu sintem romani deoarece tara ni se numeste MOLDOVA si limba e moldava!!!
CalinRomania:usor usor-multi tigani vor lua calea definitiva a Occidentului
wai baiete, da tu esti "fantazior", vazi ca romani din occident sa nu ia cale definitiva spre Romania. Tineti-va tiganii acasa, de alt fel o incurcati, va taie europa toate donatile.
-
#1883 costica 06 April 2011 | 21:24 De ce nu sintetm romini? Ca sa fii romin, rus, italian, francez....mai intii de toate trebue sa fii Om. Iata de ce nu sintem romani?
-
#1884 CalinRomania 06 April 2011 | 19:46 Read more -
#1885 andrei 06 April 2011 | 19:29 Read more -
#1886 lvl100 06 April 2011 | 17:39 Read more -
#1887 CalinRomania 06 April 2011 | 17:30 ........:))))))))))))))))))))))))))))))) -
#1888 CalinRomania 06 April 2011 | 17:28 Draga lvl100 ..." Mai Andrei Copilul Minune, de ce nu esti tu sincer cu noi ? Tu tii mp3-uri pe telefon cu "Romaniii imi poarta pica da` n-au valoarea mea" si nu vrei sa ne povestesti si noua." :)))))))))) ......:))))))))) .Mai lvl100-de unde le mai scoti mai omule ???? :))))
.............................................................................................................................
Andrei-...rad cu lacrimi de "perla" lui lvl100-in nici un caz nu doresc sa jignesc pe careva.Nici eu nu suport manelele si pe manelisti.......................
.............................................................................................................
Draga lvl100 ........:)))))))))
-
#1889 burlakul 06 April 2011 | 17:13 #442Da poate mai scoti putin casca rusofoba si privesti mai democrat la lucruri?Ce-s devina oamenii ca romanii si moldovenii n-au o televiziune normala,care sa mai faca emisiuni normale?Sau traduceri la filme straine...Trebuie de creat optiuni nu de taiat din ele...Concurenta trebuie sa fie la baza dezvoltarii unei tari cu principii democrate!
-
#1890 lvl100 06 April 2011 | 16:56 andrei: In romania dupa revolutie a explodat fenomenul tziganesc. In afara de faptul ca ei se inmultzesc oricum ca iepurii, se mai asimileaza si cu romanii (de-aia se numeau ei tzigani ROMANIZATI
Si cum stateam eu pe situl oficial al CCA-ului moldovean ( cum ar veni CNA-ul la romani) asa linistit si nu suparam pe nimeni, nu pot sa nu observ ce posturi mai distribuie operatorii de cablu moldoveni.
Trecem repede peste posturile gagauze, gen Ilman TV , unde pe langa Moldova-1, mai mult Belarusi TV, Pervii musicalinii canal si Interesnoe TV sunt baza.
Si asa ajungem la restul operatorilor de cablu. Nu am avut rabdare caut mai mult,dar de pe prima pagina se observa cum orice operator ce se respecta baga automat si postul de manele Taraf TV
Mai Andrei Copilul Minune, de ce nu esti tu sincer cu noi ? Tu tii mp3-uri pe telefon cu "Romaniii imi poarta pica da` n-au valoarea mea" si nu vrei sa ne povestesti si noua.
-
#1891 andrei 06 April 2011 | 15:48 #440 ai inteles perfect lvl, aplicam legea lui Ohm, esti om cu mine sunt om cu tnie :-)), daca profitatzi de ospitalitatea noastra si incercati sa ne manipulatzi, o sa va datzi repede seama ca suntetzi doar toleratzi aici...
Sunt partide d-astea? Unde tre sa semnez? Desi nu neaparat la un partid ma gandeam eu, mai degraba la un grup de patzani asa mai zdraveni care sa va arate asa din cand in cand incotro e prutul...
Cu-atat mai bine ca forumurile sunt in rusa, asa nu se pot strecura falsii fratzi.
-
#1892 lvl100 06 April 2011 | 15:34 andrei: Cat despre exprimarea mea, obisnuiesc sa tratez lumea exact asa cum merita, cu oamenii adevarati vorbesc omeneste, cu tziganii romani care invadeaza forumurile moldovenesti vorbesc cum vreau eu.Deci sa inteleg ca spre deosebire de majoritatea oamenilor civilizati care incearca sa se comporte dupa un cod social, tu reactionezi pur instinctual. Sunt fratele tau daca iti cant in struna, bagi cutitul in mine in plina strada daca te supar cu ceva.
Iarasi ajungi la vorba mea. Tu nu cu moldovenismul, ci cu altei etnie, mai deosebita asa, trebuie sa-i tii partea cu manifestari de astea
andrei:cred ca ar trebui sa existe si o miscare nationala care sa faca ce facem noi aici pe site. Paza identiitatii moldovenesti de atacurile ideologice romanestiDar exista deja Andreius partide inregistrate patriotice. de astea. Ce se discuta pe forumurile lor e mai greu de povestit pentru ca sunt exclusiv in rusa.
-
#1893 andrei 06 April 2011 | 15:19 #438 degeaba te faci ca nu stii despre ce vorbim, nu reusesti decat sa te faci de ras. Sau chiar trebuie sa iti explic ca la copii mici?
-
#1894 marius 06 April 2011 | 14:26 Ca sa ma lamuresc:
Fascisti sunt cei care au luptat in ww2 cu rusii (nu si cei care au luptat cu nemtii) - personal eu nu cunosc niciunul - trebuie sa aiba peste 90 de ani - deci ar fi foarte putini si oricum nu prea fiorosi.
Cu manelele vad ca te pricepi, eu sunt cam afon si nu ma bag in discutie, ca poate spun vreo prostie, dar din observatiile mele moda a cam trecut. Mai sunt unii excentrici din strainatate care le promoveaza (v. Bregovici) recrutind material din Romania. Cit despre iepuri si alte inmultiri poate detii tu statistici pe care n-am cum sa ti le contest, pentru ca eu nu le am.
Si daca nu-i omorim pe tigani si si o parte din veterani suntem fara indoiala fascisti si tigani? Mi se pare cel putin o stupiditate. Nu ti se pare ca esti prea puritan, asta aduce mai degraba cu rasismul si alte ideologii pe care aparent le renegi.
-
#1895 andrei 06 April 2011 | 13:29 Read more -
#1896 marius 06 April 2011 | 12:25 Nu pot sa ma simt ofensat de unul ca tine, care ma face cind fascist, cind tigan, dar iti sugerez ca e o contadictie evidenta in termeni.
-
#1897 andrei 06 April 2011 | 11:24 Read more -
#1898 lvl100 06 April 2011 | 10:38 andrei: blah blah blah blah blah
După cum a observat şi razesu singura ţigăneală din articolul de mai sus e chiar articolul în sine.
Cu toată exprimarea aia de usa cortului, eu cred mă Andrei că tu ţi-ai ales greşit cultura şi limba pe care s-o aperi.
-
#1899 andrei 06 April 2011 | 10:36 Read more -
#1900 admin 06 April 2011 | 10:14 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!