Afanasieva Elena

Afanasieva Elena - pictor de animaţie.

S-a născut la 1 ianuarie 1951 în satul Năpădeni, raionul Ungheni, Republica Moldova. A absolvit Colegiul Republican de Arte Plastice „I. Repin” în anul 1977. A lucrat la studioul „Moldova-film” pe parcursul anilor 1979-1985.

Filmografia:
„Cadoul lui Guguţă”, 1979,
„Cu picioare străine”, 1979,
„Viforul negru”, 1981,
„Doi vecini”, 1980,
„Guguţă – căpitan de corabie”, 1981,
„Despre trandafirul alb, capabil să roşească”, 1982,
„Bătut din întîmplare”, 1982,
„Noaptea de Revelion”, 1983,
Creanga de arţar”, 1985.

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.