01 december 2023, 14:00 Moldova in the 20th century views 2196
Doi bebeluși gemeni au venit pe lume chiar în ambulanță
01 december 2023, 14:00 Moldova in the 20th century views 2196

Doi bebeluși gemeni au venit pe lume chiar în ambulanță

Doi gemeni au venit pe lume chiar în ambulanță, în noaptea de 10 ianuarie.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, la ora 02:08 a fost solicitat Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească la o femeie gravidă care prezenta simptome de debut al nașterii.

Echipa Punctului de Asistență Medicală Urgentă (PAMU) Cărpineni din cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă (SAMU) Hîncești s-a deplasat imediat la locul solicitării și a preluat pacienta. În timpul deplasării la spital a survenit spontan nașterea, astfel venirea pe lume a nou-născuților gemeni de gen masculin a fost asistată în ambulanță.

Datorită asistenței medicale urgente calificate acordate în timp oportun de membrii echipei PAMU Cărpineni, nașterea în ambulanță a decurs fără complicații. Ulterior, mama și nou-născuții au fost predați în stare stabilă la Maternitatea din cadrul IMSP Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale specializate.

Source: noi.md

Keywords:

copii , gemeni , ambulanţa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
534 locuitori

Beloci este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 128 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 534 de oameni. Satul Beloci a fost menționat documentar în anul 1711.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.