22 june 2017, 12:20 views 3921
Chișinău: Încă o porțiune de drum cu mișcare circulară
22 june 2017, 12:20 views 3921

Chișinău: Încă o porțiune de drum cu mișcare circulară

Șase intersecții din Chișinău vor fi echipate cu mijloace speciale pentru îmbunătățirea siguranței traficului rutier.

Porțiunile de drum, care au nevoie de îmbunătățiri, au fost identificate de către Poliția de Patrulare și administrația publică locală. Este vorba de intersecțiile străzilor: Ismail-Varnița, Uzinelor-Voluntarilor, Gagarin- Fîntînilor, Gagarin-Muncești, Grenoble-Kostiujeni și Vladimirescu-Bogdan Voevod.

„La intersecția străzilor Uzinelor-Voluntarilor va fi organizată mișcarea circulară, iar la restul vor fi instalate indicatoare speciale cu elemente reflectorizante. Lucrările vor fi efectuate în viitorul apropiat", au informat responsabili din cadrul Poliției de Patrulare.

Anterior, Inspectoratul Național de Patrulare i-a propus Ministerului Transporturilor să organizeze șapte porțiuni suplimentare cu mișcare circulară în capitală.

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

Chisinau , sens giratoriu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
1416 locuitori

Morozeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Morozeni și Breanova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1416 oameni. Satul Morozeni a fost menționat documentar în anul 1518.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.