Go to section: Theatre
07 july 2023, 11:00 Theatre views 1718
Constantin Haret: ”Dacă oamenii muncesc, dar nu bîrfesc, apare un sentiment de satisfacție interioară
07 july 2023, 11:00 Theatre views 1718

Constantin Haret: ”Dacă oamenii muncesc, dar nu bîrfesc, apare un sentiment de satisfacție interioară"

Fostul director al Teatrului Dramatic Rus de Stat ”Anton Cehov”, Artistul poporului Republicii Moldova, Constantin Haret, a fost invitat să joace rolul doctorului Astrov în premiera spectacolului "Unchiul Vanea" la Teatrul municipal "Satiricus".

El a vorbit despre acest lucru într-un interviu pentru Noi.md, menționînd că a fost invitat acolo de directorul teatrului municipal "Satiricus", Sandu Grecu, iar colectivul l-a primit foarte bine.

”A fost interesantă munca - și cu regizorul Dumitru Acriș, compatriotul nostru nominalizat la mai multe «Măști», anul acesta spectacolul său de la teatrul „Luceafărul” a luat premiul pentru cel mai bun spectacol al anului, și cu colegii de scenă. Demult nu am mai avut o așa satisfacție în discuțiile despre desenul rolului, caracterele personajelor, interpretarea psihologică a acțiunilor lor… Adică, dacă oamenii muncesc, da nu vorbesc de rău, mereu primesc plăcere și sentimentul satisfacției interioare”, a menționat Constantin Haret.

El a recunoscut că îl consideră pe Sandu Grecu un conducător cu literă mare.

”El conduce de mulți ani Uniunea Teatrală. Nu mai vorbesc despre faptul că a creat propriul teatru, care și-a căpătat propria imagine și un stil incontestabil, și pe care îl conduce de mulți ani”, a subliniat fostul director al Teatrului Dramatic Rus de Stat ”Anton Cehov”.

Source: noi.md

Keywords:

Constantin Haret , teatru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
144 locuitori

Oricova este un sat din cadrul oraşului Călăraşi, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Călărași și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 144 de locuitori. Satul Oricova a fost menționat documentar în anul 1433.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.