06 april 2020, 16:30 Health views 19957
06 april 2020, 16:30 Health views 19957

5 alimente care îți dau energie la orice oră din zi


Foto: foodstory.ro

Ți-e somn în timpul zilei, iar cafeaua pare că nu-și mai face efectul? Încearcă aceste gustări rapide care îți dau energie instantaneu.

1. Banana cu unt de arahide
Ai nevoie de o banană medie, tăiată felii, și o lingură de unt de arahide. Rezultatul este o gustare delicioasă și o sursă de lungă durată.

2. Mix de alune și fructe uscate
O gustare excelentă și un mix de grăsimi și proteine perfect, care te va pune din nou pe picioare.

3. Un baton de cereale
Făcut din cereale integrale și plin de fibre și proteine, acesta îți va potoli foamea la orice oră din zi și îți va da putere.

4. Iaurt degresat cu granola
Granola cu cereale, nuci și fructe uscate merge de minune cu un iaurt răcoritor. Îi dă o notă crocantă și gustoasă. Adaugă-i puțină miere și niște fructe de pădure proaspete și ai gustarea perfectă.

5. Stafide
Vrei mai multă energie? Ia un pachet de stafide. Acestea sînt bogate în energie și antioxidanți și sărace în grăsimi și calorii.

 

Sursa: foodstory.ro

Keywords:

om , alimentatie , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
113 locuitori

Uiutnoe este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 113 oameni. Satul Uiutnoe a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.