11 june 2023, 12:00 Sport views 1783
Judocanul Petru Pelivan, bronz la Campionatul European din Franța
11 june 2023, 12:00 Sport views 1783

Judocanul Petru Pelivan, bronz la Campionatul European din Franța

Judocanul Petru Pelivan a intrat în posesia medaliei de bronz la Campionatul European, rezervat seniorilor, care se desfășoară în orașul Montpellier, Franța.

Reprezentantul țării noastre a cedat doar în fața viitorului campion la această categorie, azerul Hidayat Heydarov, notează Noi.md.

Pînă în semifinale, Pelivan a trecut de Kavan Majidi, finlandezul Olin Valtteri și kosovarul Akil Gjakova, iar în finala mică l-a învins chiar pe coechipierul său, Adil Osmanov.

Aceasta este a doua medalie cucerită de lotul național de judo la Campionatul European, rezervat seniorilor, după medalia de aur obținută de Denis Vieru la categoria de pînă la 66 kg.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
728 locuitori

Găureni este un sat din cadrul comunei Bălăneşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Nisporeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Găureni a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.