06 noiembrie 2023, 12:00 Sport views 1674
Judocanul Petru Pelivan, bronz la Campionatul European din Franța
06 noiembrie 2023, 12:00 Sport views 1674

Judocanul Petru Pelivan, bronz la Campionatul European din Franța

Judocanul Petru Pelivan a intrat în posesia medaliei de bronz la Campionatul European, rezervat seniorilor, care se desfășoară în orașul Montpellier, Franța.

Reprezentantul țării noastre a cedat doar în fața viitorului campion la această categorie, azerul Hidayat Heydarov, notează Noi.md.

Pînă în semifinale, Pelivan a trecut de Kavan Majidi, finlandezul Olin Valtteri și kosovarul Akil Gjakova, iar în finala mică l-a învins chiar pe coechipierul său, Adil Osmanov.

Aceasta este a doua medalie cucerită de lotul național de judo la Campionatul European, rezervat seniorilor, după medalia de aur obținută de Denis Vieru la categoria de pînă la 66 kg.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1615
Populația:
104 locuitori

Duma este un sat din cadrul comunei Dereneu din raionul Călărași. Satul are o suprafaţă de circa 0.38 kilometri pătraţi. Localitatea Duma se află la distanța de 24 km de orașul Călărași și la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 104 oameni. A fost atestată documentar în anul 1615.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.