07 august 2024, 14:00 Personalități views 917
Un actor din Moldova se filmează într-o producție americană
07 august 2024, 14:00 Personalități views 917

Un actor din Moldova se filmează într-o producție americană

Iacov Gribinenco, este un actor moldovean, care a ajuns să se filmeze într-o peliculă americană, filmările căreia au loc în Cipru.

Filmul este unul de acțiune despre călătoria în timp, iar actorul moldovean joacă rolul unui polițist. Iacov Gribinenco a menționat că este entuziasmat de ceea ce i se întîmplă și că se bucură de faptul că are prilejul să fie alături de actor american Tyler Tackett, care are rolul principal.

Moldoveanul a dezvăluit că a ajuns să se filmeze în producția americană, după ce a trecut un casting, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

"Am aflat că filmările vor avea loc în Cipru. Am trimis o carte de vizită directorului de casting {...}. Și, imaginați-vă, mi-au dat un rol! Nici măcar nu visam la aceasta!”, a adăugat el.

Ulterior, Iacov Gribinenco și-a mai împărtășit online din emoțiile de pe platoul de filmare. "Încîntare și fericire deplină! Nu mă așteptam, sincer".

În 2019, Noi.md relata că un grup de tineri din Republica Moldova au decis să prezinte în cadrul unui film de scurt metraj o altă parte a istoriei Celui de-al Doilea Război Mondial – „Între Prut și Nistru”. Iacov Gribinenco a fost una din persoanele care a făcut parte din echipa de producție a filmului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

film , actor , Iacov Gribinenco

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1552
Populația:
13164 locuitori
Logo

Floreşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Florești. Amplasat pe malul stîng al rîului Răut, oraşul Floreşti este situat la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 13164 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează de la mijlocul secolului XVI (între 1552-1561), cînd domnitorul Moldovei, Alexandru Lăpuşneanu, întărea slugilor sale Flore, Ilie Pohreb şi Oanţa, un loc pustiu, pentru a întemeia un sat. Satul fondat ia numele de Floreşti, iar în secolul XVII ajunge în proprietatea cronicarului Miron Costin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.