22 march 2022, 14:00 Sport views 1652
Moldova a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Box
Photo: noi.md
22 march 2022, 14:00 Sport views 1652

Moldova a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Box

Daria Cozorez a cîștigat medalia de bronz la Campionatul European de Box U22, care a avut loc în orașul croat Porec în perioada 13-22 martie, relatează Noi.md.

Potrivit Federației de Box din R. Moldova, la campionat au participat în total 319 boxeri din 39 de țări. Moldova a fost reprezentată de cinci băieți și două fete.

Medalia de bronz la categoria de greutate +81 kg a fost cîștigată de Daria Cozorez, care a pierdut în semifinale în fața Oliviei Toborek din Polonia.

Dumitru Vieru (48 kg) și Andrei Kiriakov (81 kg) au ocupat locul cinci, oprindu-se la un pas de cîștigarea medaliilor de bronz, pierzînd în fața georgienilor Luka Kublashvili și Luka Matchutadze, iar Valeriu Razmerița a pierdut în fața slovacului Joseph Kostur.

În luptele de deschidere, Cristina Chiperi (57 kg) a pierdut în fața franțuzoaicei Steline Grosi, Artur Soloviov (60 kg) nu l-a putut învinge pe turcul Us Aigit, Stefan Vozneakovschi (63,5 kg) a pierdut în fața sîrbului Nenad Jovanovic, iar Nicolae Bucșaa (71 kg) nu l-a putut învinge pe spaniolul Sergio Martinets.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1569 locuitori

Cioropcani este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Stolniceni, Bulhac și Cioropcani. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1569 de oameni. Satul Cioropcani a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.