30 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3111
Horoscopul pentru 1 mai 2021
30 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3111

Horoscopul pentru 1 mai 2021

BERBEC

Iubirea se infasoara in jurul tau ca o patura pe masura ce iei in considerare evenimentele care au dus la acest nou sentiment. Tu si partenerul de viata veti petrece seara impreuna fara sa faceti nimic special ci doar sa va bucurati unul de compania celuilalt. Incearca sa profiti de aceste clipe minunate si sa iti dai frau liber sentimentelor.

TAUR

Timpul si atentia pe care le-ai dedicat pentru cariera ta ar trebui sa fie rasplatite acum. Ai muncit din greu pentru a fi ceea ce esti dar inca nu esti pregatit sa urci pe scara succesului. Astazi vei putea petrece o mare parte de timp in planificarea unui obiectiv urmator. Incearca sa te folosesti de toate avantajele pe care le vei avea.

GEMENI

Gandurile tale sunt mai concentrate decat de obicei. O intalnire pe care ai planuit-o cu prietenii sau unele persoane dragi din familie ar putea fi amanata, dar va avea loc. Informatiile despre posibilele oportunitati de afaceri ar putea veni prin unele publicatii periodice iar daca doresti sa le ai ar fi bine sa le verifici.

RAC

Astazi este posibil sa primesti unele informatii care indica faptul ca este posibil sa fi existat un progres. Cu toate acestea nimic nu este asa cum pare. Nu intra in panica pana cand nu cunosti toate faptele. Este posibil sa fii pe drumul cel bun.

LEU

Exista posibilitatea ca unele probleme financiare sa nu mai poata suferi amanare iar termenul limita sa fie foarte aproape. Interesant este ca ziua de azi este perfecta pentru rezolvarea problemelor de acest tip. Actioneaza acum si vei reusi sa treci peste toate

FECIOARĂ

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa obtii o marire de salar. Tehnologia ar putea sa te ajute astazi sau vei avea ocazia sa participi la un proiect pe termen mai lung ce iti va aduce unele beneficii. Pot exista unele incertitudini cu privire de momentul in care vei reusi sa primesti acea suma de bani.

BALANȚĂ

Exista posibilitatea sa primesti un telefon in care vei fi anuntat ca o ruda mai apropiata sa imbolnavit si vei fi nevoit sa faci o calatorie neasteptata pentru a te putea ocupa de acea persoana. Incearca sa nu te panichezi si vei reusi sa faci fata tuturor problemelor.

SCORPION

Amintirea unor esecuri din zilele trecute iti vor strica inceputul acestei zile. Va trebui sa nu lasi acest lucru sa te puna in genunchi. Afla cauza esecurilor, invata din ele si mergi mai departe altfel va fi ca si cum te-ai sabota singur.

SĂGETĂTOR

Te gandesti prea mult la unele probleme si vei fi coplesit de amploarea pura a lucrurilor. Incearca sa te concentrezi pe pastrarea lucrurilor simple si directe, in caz contrar nu vei mai cobora din pat. Trebuie sa ramai in contact cu realitatea pentru a te putea concentra pe ceea ce ai de facut.

CAPRICORN

Ar fi bine sa te gandesti daca merita acest sacrificiu pentru a nu regreta mai tarziu. O persoana apropiata te va sfatui sa nu mai incerci sa castigi bani usor prin unele metode ce nu par de incredere ceea ce te va pune pe ganduri.

VĂRSĂTOR

In cazul in care o provocare de la locul de munca te va face sa te simti frustrat, vei fi capabil sa intorci lucrurile in favoarea ta. Toate semnele indica faptul ca dispui de o putere mentala care ar trebui sa iti dea curajul de care ai nevoie sa indrepti orice situatie. Vei putea incepe o conversatie cu cineva care de obicei te intimideaza si vei fi capabil sa ii dai ceea ce are nevoie.

PEȘTI

In aceasta zi este posibil sa te simti putin sub presiune deoarece vei avea mai multe prioritati la locul de munca. Vei avea mai multe sanse sa lucrezi pentru unele recompense ceea ce poate fi destul de satisfacator.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1741
Populația:
1499 locuitori

Sudarca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sudarca și Braicău. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Dondușeni și la 206 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1499 de oameni. Satul Sudarca a fost menționat documentar în anul 1741.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.