14 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3207
Horoscopul pentru 15 aprilie 2021
14 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3207

Horoscopul pentru 15 aprilie 2021

BERBEC

Aceasta nu este o zi buna pentru a investi in ceva. Nu petrece mult timp lucrand la proiecte speculative si nu iti pune banii in nimic altceva decat actiuni si obligatiuni de aur sau terenuri. In caz contrar, va trece mult timp pana cand vei vedea un profit. Concentreaza-te pe ceea ce stii ca este sigur acum. Vor fi zile mai bune in afacere.

TAUR

In aceasta zi exista posibilitatea sa apelezi la niste tehnici murdare pentru a discredita un coleg de munca. Se pare ca inca de dimineata incepi sa il barfesti si chiar ai grija ca zvonurile rautacioase sa ajunga la urechile sefilor. Cu siguranta ca cei din jur se vor feri de limba ta veninoasa si te vor izola intr-un colt al biroului. Incearca sa fii atent la ceea ce spui..

GEMENI

Aceasta este o zi grozava pentru tine si vei descoperi ca tendintele pe termen lung se misca in favoarea ta. Simtul tau de disciplina combinat cu un pic de noroc te ajuta sa iti pregatesti scena. Publicul asteapta cu nerabdare sa ai mult umor, cunostinte si fericire de impartasit. Implica-te intr-o conversatie ingenioasa si aminteste-ti ca viata este un flux usor.

RAC

Tinerea lucrurilor in echilibru astazi ar putea fi dificila, din moment ce instinctele tale pot gravita spre o situatie plina de iubire. Exista o forta aspra si de razboi care lucreaza impotriva acestei pozitii. Fereste-te de aceasta energie puternica care este egocentrica si curajoasa. Axeaza-te pe lucrurile pe care le cunosti si nu te cobora la nivelul altuia.

LEU

Incearca sa nu te grabesti sa iei decizii fara sa analizezi cu atentie toate avantajele dar si dezavantajele acestei afaceri. Mai bine ceri sfatul unei persoane cu mai multa experienta decat sa faci alegerea gresita. Spre seara vei primi un telefon ce te va anunta ca trebuie sa pleci intr-o calatorie destul de curand.

FECIOARĂ

Intalnirile cu prietenii sau cu un grup mic, ar trebui sa se dovedeasca informative si iluminatoare astazi, desi unele dintre acestea te-ar putea lasa putin perplex. Este posibil sa ai informatii utile pe care sa le impartasesti, dar probabil ca vei petrece mai mult timp ascultand decat vorbind. Este posibil ca prietenii tai sa aiba vesti bune pentru tine. Nu te mira daca sfarsitul zilei va gaseste mai strans legati decat inainte.

BALANȚĂ

Reincarca-te astazi iesind afara si intinzandu-ti bratele catre cer. Fii mandru si curajos. Ai puterea de a transforma o situatie nesanatoasa intr-una pozitiva, dar mai intai trebuie sa scapi de orice indoiala de sine. Daca nu ai incredere in tine, va fi greu pentru altii sa aiba incredere in tine. Asigura-te ca lasi lumea sa stie exact cine esti.

SCORPION

Daca exista un lucru pe care doresti sa il ai, astazi vei avea ocazia. Exista o crestere a puterii tale fizice si mentale. Elimina orice insecuritate sau lipsa de incredere si fa pasii pentru a aborda un proiect sau obiectiv. Ai o capacitate innascuta de a face judecati solide si asta este ceva in care trebuie sa ai incredere. Ia masuri pentru a obtine ceea ce doresti.

SĂGETĂTOR

Chiar daca crezi ca nu te reglezi bine, ai o capacitate de adaptare mult mai mare decat iti dai seama. Fara schimbare, viata ar deveni stagnanta si fara sens. N-ar trece mult pana sa nu fii multumit si sa te plictisesti de acelasi lucru vechi. Incearca sa vezi schimbarea ca o aventura si o poarta catre o mai mare fericire si implinire. Ai incredere si in versatilitatea ta.

CAPRICORN

Muncesti din greu de cele mai multe ori, asa ca corpul si mintea ta sunt obosite si tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa asculti muzica preferata. Chiar si cateva minute vor face diferenta. Poti utiliza intotdeauna timpul linistit pentru a planifica, mai ales daca simti ca trebuie sa realizezi ceva.

VĂRSĂTOR

Exista posibilitatea ca spiritul tau creativ sa iti coordoneze toata ziua de astazi. Vei avea tendinta sa te apuci de pictat, sculptat sau poate pur si simplu iti vei redecora casa. Daca te vei simti lipsit de idei, vei putea cere parerea unor persoane apropiate. Incearca sa fii sigur ca cei din jur vor aprecia ceea ce incerci sa faci.

PEȘTI

Determinarea sporita te-ar putea motiva astazi, oferindu-ti ocazia de a pluti prin munca. Finalizeaza proiectele care au fost in asteptare si gandeste-te la ce doresti sa abordezi in continuare. Nu ezita sa faci ceva care se simte complicat sau prea mare. Probabil vei putea sa te descurci cu orice si te vei simti grozav cand vei termina. Profita la maxim de orice oportunitate. Bucura-te de ziua ta.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , zodie , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
1199 locuitori

Pleşeni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tătărăşeni, Hănăseni şi Pleşeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1199 de locuitori. Satul Pleșeni a fost menționat documentar în anul 1835.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.