04 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3459
Horoscopul pentru 10 aprilie 2021
04 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3459

Horoscopul pentru 10 aprilie 2021

BERBEC

Cu toate conversatiile pe care le-ai avut in ultima vreme, este posibil sa fi vorbit cu unii oameni din mediul medical. Acesti medici, asistenti medicali sau tehnicieni, iti pot fi de folos mai tarziu. Asigura-te ca iti inregistrezi informatiile de contact pentru referinte viitoare. Pe un alt front, astepta-te sa primesti vesti bune despre finantele tale.

TAUR

In aceasta zi va trebui sa te simti cald si iubitor fata de toata lumea din jurul tau mai ales fata de persoana iubita. Exista posibilitatea sa fii tentat sa petreci ceva timp alaturi cu prietenii tai sau cu membri familiei. Daca va trebui sa ai grija de unele documente, aceasta este ziua potrivita sa faci ordine in acte. Fii atent la tot ceea ce faci, deoarece risti sa pierzi ceva important.

GEMENI

Prea multi oameni iti pot ocupa acum timpul. Unii pot avea ingrijorari autentice si au nevoie de asistenta ta, dar altii au agende definite cu care ar trebui sa se ocupe singuri. Foloseste-ti intuitia pentru a face diferenta, deoarece nu vei putea sa-i ajuti pe toti. O prietena ar putea avea cea mai urgenta nevoie. Daca nu poti ajuta decat unul, ajut-o.

RAC

Toata energia pozitiva generata de atmosfera cereasca pare sa se reuneasca astazi, pe masura ce experimentezi o explozie de pasiune senzuala pentru un partener romantic. O intalnire neasteptata ar putea nu numai sa implineasca aceasta dorinta, ci si sa te apropie mai mult.

LEU

Un prieten iti poate trimite informatiile de contact ale cuiva care iti impartaseste interesele si cu care vei vorbi ore in sir. Acest lucru te-ar putea face sa te simti fericit. Cu siguranta te vei bucura de ziua ta libera. Daca doresti sa ramai in contact, nu iti fie teama sa spui acest lucru. In caz contrar, ai putea pierde urma noului prieten.

FECIOARĂ

Fara presiune, dar asa cum stau lucrurile acum, s-ar putea sa doresti sa iti evaluezi cariera. Merge bine? Care sunt ultimele tale realizari? Ce obiective nu au fost atinse? Daca raspunsurile nu sunt satisfacatoare, este timpul sa faci unele schimbari dramatice. Daca locul tau de munca ta nu-ti face inima sa cante, este timpul sa gasesti unul care sa o faca. Viata nu este o repetitie generala.

BALANȚĂ

Ti-ai facut planuri ca un partener romantic sa vina la tine acasa? Daca da, nu te grabi sa te pregatesti. Prietenul tau va intarzia probabil. Evenimentele care nu pot fi controlate de nimeni au intervenit si s-ar putea sa trebuiasca sa astepti. Nu te axa pe asta. Nu iti imagina tot felul de scenarii oribile. Prietenul tau va aparea chiar daca este mai tarziu decat era planificat. Incearca sa te distrezi!

SCORPION

O relatie de dragoste actuala sau potentiala ar putea lovi un obstacol astazi. Daca unul dintre voi este incapatanat, acest lucru s-ar putea transforma intr-o lupta neplacuta pentru putere. Incearca sa elaborezi un curs de actiune care creeaza o situatie de castig, astfel incat niciunul dintre voi sa nu se simta compromis. In acest fel, dezvoltarea relatiei tale va progresa mai degraba decat sa regreseze.

SĂGETĂTOR

Toti iti doresc sfaturi sau ajutor. Acest lucru ar putea fi magulitor si probabil ca vei dori sa-i ajuti, dar poate fi si nelinistitor si iti poate face dificila concentrarea. Nu lasa acest lucru sa iti starneasca temperamentul si sa te faca sa iti jignesti prietenii. Ia fiecare solicitare pe rand, nu fa promisiuni si fa tot posibilul sa iti duci la bun sfarsit sarcinile.

CAPRICORN

Puterea ta de convingere este mult mai puternica decat de obicei si tot ce spui este respectat, asta chiar daca undeva in adancul tau nu esti sigur ca ai dreptate. Iti place sa fii liderul celor din jur si cu orice ocazie. le arati cat de influent poti fi. Totusi. nu incerca sa le organizezi viata pentru ca nimeni nu va aprecia astfel de incercari.

VĂRSĂTOR

Energia pe care o ai in aceasta zi este electrica si puternica. Oamenii vor actiona in rafale puternice si neregulate. Incearca sa ramai centrat si sa iti mentii concentrarea. Retine ca, daca trebuie sa te eliberezi de anumite limitari, este momentul sa faci aceasta miscare.

PEȘTI

Un membru al gospodariei s-ar putea juca cu ideea de a se muta sau de a pleca pentru o vreme. Acest lucru te-ar putea stresa, dar nu te panica. Nu incerca sa scoti ceva de la el. Asculta cu intelegere si lasa-ti ruda sa zica ceea ce simte. Aceasta persoana se simte probabil restrictionata temporar de anumite persoane din afara casei.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021 , zodie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
1200 locuitori

Bădragii Noi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul este situat în partea de nord-vest a raionului, pe malul rîului Prut la o distanţă de 30 km de oraşul Edineţ şi la 230 km de Chișinău. La 01.07.2008 populaţia satului constituia 1200 de locuitori. Satul Bădragii Noi apare pentru prima dată pe harta judeţului Hotin după 1812.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.