25 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2326
Horoscopul pentru 26 martie 2021
25 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2326

Horoscopul pentru 26 martie 2021

BERBEC

O relatie cu un partener apropiat poate fi confundata si ai putea reactiona rapid la o situatie fara sa te gandesti cu adevarat inainte de a vorbi. S-ar putea sa existe o oarecare confuzie in mintea ta cu privire la faptul daca trebuie sa ramai tacut sau sa iei o atitudine mai agresiva si sa stergi tot ceea ce simti.

TAUR

Exista in tine o intensitate emotionala care se zvarcoleste pentru a gasi o iesire. Este posibil sa ai unele izbucniri bruste, asa ca ai grija sa iti tii firea sub control. Inconjoara-te cu prietenii buni care iti pot sustine sentimentele neregulate. Nu fi lipicios. Cauta prieteni care sunt ascultatori pentru a trece peste toate .

GEMENI

Daca te-ai simtit lent in ultima vreme, astazi vei vedea o crestere a energiei care iti va mari foarte mult creativitatea si forta fizica. Profita de ocazie pentru a iesi la aer curat pentru o activitate sportiva sau o plimbare lunga. Exercitiul iti poate directiona energia fizica si ii poate oferi mintii sansa de a se limpezi. Nu te mira daca descoperi mai multa claritate si te concentrezi dupa aceea. Profita din plin de aceasta zi.

RAC

Daca doresti sa incerci ceva interesant, fa-o. Aventura aduce emotie, flux creativ si energie, iar acestea sunt esentiale pentru tine. Aventura ta este de o natura extrem de artistica. Este necesara stimularea continua pentru a iti mentine psihicul sanatos. Experimenteaza ceva nou astazi. Chiar daca este doar o plimbare catre un loc in care nu ai fost niciodata, iti va oferi adrenalina de care ai nevoie.

LEU

Energia de astazi te va ajuta sa faci pasi spre a ordona lucrurile. Verifica cu seriozitate sertarele, incaperile de depozitare si dulapurile. Organizarea este o activitate buna pentru ziua de azi. Crearea ordinii aduce un sentiment de pace si control personal. Organizarea mentala, cum ar fi stabilirea obiectivelor, bugetarea sau programarea, vor contribui la acest sentiment.

FECIOARĂ

Energia zilei te pregateste pentru aproape orice. Avand in vedere abordarea uneori radicala a oricarui lucru pe care il faci, este posibil sa fie nevoie sa te controlezi. Ai si o abordare umanitara a vietii. Daca urmarirea dorintelor tale ii raneste pe altii, ar putea crea conflicte interne grave. Cu aceasta energie ridicata, gandeste-ti planurile inainte de a lua masuri pentru a ramane fidel valorilor tale.

BALANȚĂ

Ziua de azi poate fi un moment excelent pentru a face o a doua incercare la ceva care nu a functionat prima data. Esuarea iti poate afecta increderea si respectul de sine dar esecul si respingerea sunt parti ale vietii si chiar adauga putin farmec oricarui caracter. Revenind in ring, te asiguri ca personajul pe care il adaugi este curajos si, prin perseverenta, are succes.

SCORPION

Abilitatea ta de a gasi abordari inovatoare la sarcini te poate servi astazi. Astazi esti plin de energie si acuitate mentala. Vei descoperi ca majoritatea lucrurilor vin cu usurinta. Cu proiectele orientate spre detalii, aloca-ti timp suplimentar pentru a te gandi la posibilitati. Incearca sa vezi lucrurile din toate unghiurile. S-ar putea sa fie mult mai multe alegeri de facut decat credeai. Profita la maximum de acest lucru notandu-ti ideile aleatorii.

SĂGETĂTOR

Daca s-au adunat lucrari pe care le amani de mult timp, astazi este ziua in care trebuie sa te ocupi de ele. Forta si acuitatea mentala sunt in aer, iar proiectele la care nu puteai ajunge inainte, vor fi realizate cu usurinta. Profita la maximum de energia furnizata de aspectele planetare. Nu amana nimic. Daca amani, teancul va creste. Fa ceea ce trebuie facut si te vei simti grozav dupa aceea.

CAPRICORN

Nu iti fa griji ca nu vei fi productiv astazi. Datorita energiei ridicate oferite de aspectele planetare, ar putea fi una dintre cele mai eficiente zile pe care le-ai avut in ultimul timp. Lucrurile vor fi realizate in cel mai scurt timp si daca ai un hobby creativ, bucura-te sa lucrezi la el. Va fi o zi plina de satisfactii.

VĂRSĂTOR

Este o zi excelenta pentru a curata dulapurile si spatiile de depozitare. Unele exercitii precum ciclismul sau mersul pe jos vor fi cele mai placute. De asemenea, s-ar putea dovedi ca merita sa te asezi si sa-ti privesti obiectivele. Esti acolo unde ti-ai dorit sa fii in aceasta etapa a vietii tale? Exista modificari care trebuie facute? Exercita-ti atat creierul, cat si corpul.

PEȘTI

Daca anumite proiecte sau sarcini au parut dificil de finalizat, profita de energia furnizata de aspectele planetare de astazi. Este un moment bun pentru a te intalni cu altii pentru a discuta probleme importante. Abilitatile tale de comunicare si cooperare vor fi sporite. Poti lua decizii mult mai repede decat de obicei.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
391 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 391 de oameni. Satul Mîndra a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.