14 august 2012, 09:22 Kaleidoscope views 5567
14 august 2012, 09:22 Kaleidoscope views 5567

Facebook lansează o funcţie care stîrneşte controverse

Luna trecută, Facebook a lansat o funcţie nouă pentru grupuri, care le permite utilizatorilor să afle numele persoanelor care au vizualizat o postare sau o fotografie dintr-un grup, respectiv ora la care au văzut-o.

Cei de la Facebook i-au asigurat pe utilizatori că funcţia „seen by” („văzut de”) este disponibilă doar pentru pozele care însoţesc postările dintr-un grup, nu şi pentru pozele pe care un cineva le pune pe profilul personal.

"Seen by" apare ca un buton care, odată accesat, afişează lista cu numele persoanelor care au "văzut" fotografia sau postarea respectivă, precum şi ora la care acest lucru s-a întîmplat.

Sursa citată notează că mulţi utilizatori de Facebook s-au arătat deranjaţi de noua funcţie, motivînd că aceasta îi stînjeneşte şi că le încalcă, într-un fel sau altul, dreptul la confidenţialitate.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.