Go to section: Music
29 august 2022, 08:45 Variety music views 2510
Interpetă din Moldova a dedicat o melodie patriei libere și independente
Photo: facebook.com/Gloria-Gorceag
29 august 2022, 08:45 Variety music views 2510

Interpetă din Moldova a dedicat o melodie patriei libere și independente

Interpreta din Republica Moldova Gloria Gorceag a lansat cu ocazia Zilei Independenței o nouă melodie lirică, care se numește „Fetiță Mîndră”. Pe pagină să de Instagram, interpreta a făcut anunțul cel mare.

Tînăra a lansat o nouă compoziție, în care cînta despre Republica Moldova, care a împlinit 31 de ani de la proclamarea Independenței. În videoclipul oficial al piesei, Gloria apare într-un lan de grîu, într-o rochie lungă, tradițională. Pentru videoclip, interpreta a ales să fie cît se poate de naturală și se pare că nu a dat greș.

„Am ajuns la o etapă cînd cuvintele despre țară mea îmi curg lin. Am cîntat dintr-o răsuflare Fetiță Mîndră”, a scris artista.

„La mulți ani Moldova mea”, a mai adăugat cîntăreața. „Tu îmbrăcată-n trei culori, fetiță mîndră cu bujori. Desculț tu cînți cu dragoste, că ești și vei fi liberă”, sună un fragment din compoziția Gloriei Gorceag.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
602 locuitori

Donici este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Donici, Camencea și Pocşeşti. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Orhei şi la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 602 oameni. Satul Donici a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.