Mergi spre compartimentul: Muzica
29 august 2022, 08:45 Muzica uşoară views 1722
Interpetă din Moldova a dedicat o melodie patriei libere și independente
Foto: facebook.com/Gloria-Gorceag
29 august 2022, 08:45 Muzica uşoară views 1722

Interpetă din Moldova a dedicat o melodie patriei libere și independente

Interpreta din Republica Moldova Gloria Gorceag a lansat cu ocazia Zilei Independenței o nouă melodie lirică, care se numește „Fetiță Mîndră”. Pe pagină să de Instagram, interpreta a făcut anunțul cel mare.

Tînăra a lansat o nouă compoziție, în care cînta despre Republica Moldova, care a împlinit 31 de ani de la proclamarea Independenței. În videoclipul oficial al piesei, Gloria apare într-un lan de grîu, într-o rochie lungă, tradițională. Pentru videoclip, interpreta a ales să fie cît se poate de naturală și se pare că nu a dat greș.

„Am ajuns la o etapă cînd cuvintele despre țară mea îmi curg lin. Am cîntat dintr-o răsuflare Fetiță Mîndră”, a scris artista.

„La mulți ani Moldova mea”, a mai adăugat cîntăreața. „Tu îmbrăcată-n trei culori, fetiță mîndră cu bujori. Desculț tu cînți cu dragoste, că ești și vei fi liberă”, sună un fragment din compoziția Gloriei Gorceag.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1295 locuitori

Voloviţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Voloviţa și Alexandru cel Bun. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 149 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Volovița a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.