09 july 2021, 14:00 Celebrities views 1951
Cum arată scriitorul Ion Druță la onorabila vîrstă de 93 de ani
09 july 2021, 14:00 Celebrities views 1951

Cum arată scriitorul Ion Druță la onorabila vîrstă de 93 de ani

Diplomați din cadrul Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă l-au vizitat pe Maestrul Ion Druță, legendă vie a literaturii noastre, care de mai mulți ani e stabilit în capitala rusă, cu prilejul împlinirii onorabilei vîrste de 93 de ani.

Ion Druță a vorbit cu diplomații atît despre activitatea sa de creație, cît și despre viața politică, socială și culturală din Republica Moldova.

De asemenea a fost discutată și colaborarea cu Ambasada în cadrul diverselor activități culturale.

Colaboratorii misiunii diplomatice l-au felicitat pe celebrul scriitor, urîndu-i multă sănătate și putere în îndeplinirea a tot ce-și propune.

Source: noi.md

Keywords:

scriitor , Ion Druță , Vîrsta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1608 locuitori

Miciurin este un sat şi comună din raionul Drochia. Miciurin este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1608 oameni. Satul Miciurin a fost întemeiat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.