06 november 2019, 15:05 Moldovan reality views 5686
Unde se află Ilan Șor?
06 november 2019, 15:05 Moldovan reality views 5686

Unde se află Ilan Șor?

Afaceristul cu o reputație dubioasă, Ilan Șor, nu se află în Republica Moldova și cel mai probabil, nici nu se va întoarce prea curînd.

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au declarat pentru Noi.md că principalul învinuit de furtul miliardului și-ar fi luat valiza și a plecat cu „banii noștri" în Israel cu zborul prin Istanbul. Împreună cu toate informațiile despre locul aflării miliardului furat. După cum se știe, Israelul nu-și alungă cetățenii în alte state - îi ține împreună cu banii lor.

Fiind întrebată de Noi.md dacă se află sau nu în țară, purtătoarea de cuvînt a lui Ilan Șor, Alina Șargu, a spus că acesta se află în țară și "muncește".

Nu se știe cum muncește, însă, de cîteva zile acesta nu a fost văzut în spațiul public, iar pînă în prezent, acesta nu a comentat situația politică din țară.

La data pe 10 iunie, Partidul Politic ȘOR a anunțat un breafing de presă, însă apoi acesta a fost amînat.

Între timp, deputații din noul Parlament au creat deja o comisie de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova.

Cum Ilan Șor și-a cîștigat banii pentru viața sa de lux

Precizăm că Ilan Șor este principalul figurant în raportul companiei Kroll privind „furtul miliardului".

Apare întrebarea: Dacă acest lucru este adevărat, atunci cine i-a permis condamnatului Șor să părăsească țara și de ce?

Source: noi.md

Keywords:

Ilan Shor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1466
Populaţia:
781 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 1.40 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.31 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Horoişte şi Horodişte. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 36 km de oraşul Rezina şi la 85 km de Chișinău.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.