03 december 2019, 10:41 Moldovan reality views 11520
Percheziţii matinale în mai multe penitenciare din Moldova
03 december 2019, 10:41 Moldovan reality views 11520

Percheziţii matinale în mai multe penitenciare din Moldova

În dimineaţa zilei de astăzi, 12 martie 2019, 200 de angajați din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera", cu participarea a 120 funcționari ai INI al IGP au efectuat 14 percheziții în Penitenciarele nr.4-Cricova, nr. 6-Soroca, nr. 11-Bălți și nr. 18-Brănești.

Perchezițiile au fost efectuate în urma unei operațiuni comune a ANP și INI al IGP, desfășurate de la începutul anului curent într-un dosar privind suspectarea mai multor deținuți în comiterea infracțiunilor deosebit de grave în regiunile de nord ale Moldovei.

Obiectele interzise depistate la deținuți au fost documentate și ridicate de organele de poliție.

Conducerea sistemului administrației penitenciarelor desfăşoară sistematic măsuri de regim și siguranță în penitenciare, în scopul combaterii ilegalităţilor și prevenirii comiterii de noi infracțiuni.

Source: noi.md

Keywords:

perchezitii , Penitenciar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1538 locuitori

Grigorăuca este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cozești, Petropavlovca și Grigorăuca. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Sîngerei și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1538 de oameni. Satul Grigorăuca a fost menționat documentar în anul 1902.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.