26 january 2015, 11:49 Moldovan reality views 8703
Duminica neagra pe drumurile din tara
26 january 2015, 11:49 Moldovan reality views 8703

Duminica neagra pe drumurile din tara

Duminica neagra pe drumurile din tara. Un sofer a murit in aceasta dimineata, cand a vrut sa faca o depasire, dar a intrat in plin untr-un microbuz de pe ruta 114. Iar un alt conducator auto si-a pierdut viata intr-un accident produs in apropiere de Cricova. Astazi au avut loc si alte accidente, insa fara urmari grave.

Politia anunta ca in aceasta dimineata, in jurul orei opt, pe soseaua Balcani din Chisinau un sofer in varsta de 26 de ani, care conducea un Audi, a incercat o depasire. Nu s-ar fi asigurat insa si a intrat intr-un microbuz de ruta. In consecinta, soferul a murit. Alte detalii depsre accident nu sunt cunoscute, politia precizand doar ca in microbuz nu se aflau pasageri.

Un alt accident s-a produs astazi la iesirea din satul Rassvet, Straseni. Doua microbuze s-au ciocnit frontal, dupa ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens.

"A incercat sa franze, dar a derapat si m-a lovit."

Soferii au suferit traumatisme minore si au fost dusi la spital pentru ingrijiri, insa la scurt timp au fost externati.

La o alta intrare in Chisinau – un alt accident. In apropiere de Cricova un tanar in varsta de 27 de ani si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un alt vehicol. Tot in aceasta regiune, un microbuz de pe ruta Floresti-Chisinau a derapat si s-a rasturnat intr-un sant. Din fericire, soferul si cei 8 pasageri nu au avut de suferit.

SOFER: "Nu vedeti ca este zapada."

Deocamdata nu se stie daca accidentele s-au produs din cauza carosabilului lunecos.

Source: protv.md

Keywords:

accident , automobil , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
889 locuitori

Toceni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vîlcele și Toceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 889 de oameni. Satul Toceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.