31 december 2014, 10:42 Moldovan reality views 9070
Șapte puncte de trecere a frontierei cu Ucraina rămân închise
Photo: omg.md
31 december 2014, 10:42 Moldovan reality views 9070

Șapte puncte de trecere a frontierei cu Ucraina rămân închise

Din cauza troienelor, ŞAPTE puncte vamale de la frontiera cu Ucraina rămân a fi închise în acest moment. Astfel, la frontiera cu Ucraina a fost sistată temporat trecerea prin punctele Tudora - Starokazacie, Ceadîr-Lunga - Maloiaroslaveț, Mirnoe - Tabaki, Vulcănești - Vinogradovka, Săiți - Lesnoe, Cișmichioi - Dolinskoe şi Giurgiulești - Reni.

Toate punctele de trecere de la frontiera cu România activează în regim normal.

(UPDATE 16:07) Toate punctele de trecere la frontiera cu România activează în regim normal. În acelaşi timp, a fost redeschis punctul vamal Ceadâr-Lunga - Novie Troiani de la graniţa cu Ucraina. Iar altele opt rămân închise.

(13:07) Nouă puncte de trecere a frontierei cu Ucraina și unul cu România au fost închise. Autoritățile române și cele ucrainene au sistat temporar activitatea vămilor din cauza condițiilor meteo complicate.

Astfel, moldovenii care intenţionează să călătorească în România sunt îndemnaţi să evite punctul de trecere Giugiuleşti-Galaţi. Aici este permisă doar circulaţia mașinilor de mare tonaj.

La frontiera cu Ucraina şi-au sistat temorar activitatea punctele de trecere Palanca - Maiaki Udobnoe,
Tudora - Starokazacie, Ceadîr-Lunga - Novîe Troiani, Mirnoe -Tabaki, Vulcănești- Vinogradovka, Săiți - Lesnoe, Ceadîr-Lunga-Maloiaroslaveț, Cișmichioi - Dolinskoe şi Giurgiulești - Reni.

Source: www.publika.md

Keywords:

frontiera , Ucraina , Moldova , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1224 locuitori

Vulcăneşti este un sat din cadrul comunei Cioreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1224 de locuitori. Satul Vulcănești a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.