09 february 2012, 11:40 Moldovan Diaspora views 17532
09 february 2012, 11:40 Moldovan Diaspora views 17532

Moldoveanca care a cucerit trei titluri de Miss în China

Moldoveanca Ana Ropot locuieşte de mai bine de şase ani în Beijing, dar a revenit pentru cîteva zile în Moldova ca să participe la organizarea Festivalului Iei, relatează moldova.org. A plecat în China la studii, dar pe lîngă acestea moldoveanca a reuşit să se implice în nenumărate activităţi.

Într-un interviu pentru Ştiripozitive, moldoveanca povesteşte că a participat la trei concursuri de frumuseţe şi la toate trei a luat locul întîi. Este deţinătoare a titlului de „Cea mai frumoasă prezenţă străină din China”, titlu luat în 2010.

Ana s-a lansat şi în cinematografie. Printre succesele cu care se laudă tînăra este rolul de prinţesă romană dintr-un film „adevărat, de lung metraj, chinez”.

Tînăra spune că în Beijing sînt cam vreo 20 de persoane din Moldova, dintre care o mare parte sînt angajaţi ai ambasadei. Moldoveanca mărturiseşte că putem învăţa de la chinezi răbdarea şi sentimentul de pace pe care chinezii îl au în suflet.

Keywords:

moldovenii , concurs , Miss , China

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1532
Populația:
3620 locuitori

Cociulia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Cociulia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3620 de oameni. Satul Cociulia a fost menționat documentar în anul 1532.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.