Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 septembrie 2012, 11:40 Diaspora moldovenească views 17715
02 septembrie 2012, 11:40 Diaspora moldovenească views 17715

Moldoveanca care a cucerit trei titluri de Miss în China

Moldoveanca Ana Ropot locuieşte de mai bine de şase ani în Beijing, dar a revenit pentru cîteva zile în Moldova ca să participe la organizarea Festivalului Iei, relatează moldova.org. A plecat în China la studii, dar pe lîngă acestea moldoveanca a reuşit să se implice în nenumărate activităţi.

Într-un interviu pentru Ştiripozitive, moldoveanca povesteşte că a participat la trei concursuri de frumuseţe şi la toate trei a luat locul întîi. Este deţinătoare a titlului de „Cea mai frumoasă prezenţă străină din China”, titlu luat în 2010.

Ana s-a lansat şi în cinematografie. Printre succesele cu care se laudă tînăra este rolul de prinţesă romană dintr-un film „adevărat, de lung metraj, chinez”.

Tînăra spune că în Beijing sînt cam vreo 20 de persoane din Moldova, dintre care o mare parte sînt angajaţi ai ambasadei. Moldoveanca mărturiseşte că putem învăţa de la chinezi răbdarea şi sentimentul de pace pe care chinezii îl au în suflet.

Cuvinte cheie:

moldovenii , concurs , Miss , China

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.