19 october 2017, 11:30 Moldovan Diaspora views 5557
Ambasadorul Moldovei în Franța a discutat cu Macron
19 october 2017, 11:30 Moldovan Diaspora views 5557

Ambasadorul Moldovei în Franța a discutat cu Macron

Ambasadorul Republicii Moldova în Franța, Emil Druc, a avut o întrevedere cu președintele Republicii Franceze, Emanuel Macron.

În cadrul unei ceremonii la Palatul Elysée, acesta a înmînat scrisorile de acreditare.

Macron a salutat relaţiile de prietenie dintre Franţa şi Republica Moldova, favorizate în mod special de ataşamentul țării noastre faţă de valorile francofone. Totodată, liderul de la Elysée a remarcat faptul că în anul curent este celebrată cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-franceze.

Emmanuel Macron a exprimat susținerea Franței pentru o cooperare strînsă între UE și Republica Moldova, adaptată la rezultatele ce vizează implementarea reformelor interne, dar și la nivelul ambiţiilor țării noastre.

Ambasadorul Emil Druc a exprimat mulţumiri cordiale pentru sprijinul Franței în cooperarea pe multiple planuri și a evidențiat prioritatea mandatului său de a dezvolta, în continuare, relațiile dintre cele două state.

Source: noi.md

Keywords:

Franta , ambasador , întrevedere

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
3111 locuitori

Satul Costuleni este un sat și comună din raionul Ungheni. Costuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Este amplasat la o distanţă de 18 km de oraşul Ungheni şi la circa 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3111 oameni. Satul Costuleni a fost întemeiat în anul 1864.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.