Materiale din compartiment: Photo gallery | Audio gallery | Video gallery |

Karizma One

Nume adevărat: Fesenco Olga.

S-a născut la 03 ianuarie în anul 1988.

A studiat la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chișinău.

A participat la diverse festivaluri internaţionale: în România, Ucraina, Turcia, Belgia, Franţa, Spania, Italia și Canada.

A  obţinut premii la  multe festivaluri: Locul II la „Steluţele Mării”, România (2003); Locul III la „Perlele Berlinului”, Germania (2003); Locul II la „Kaunas 2004”, Lituania (2004); Locul II la „Micul Prinţ”, Moldova (2004); Locul II la „Opus Buen Viaje”, Spania (2006). În septembrie 2005 a participat la Seara Basarabenilor „Cerbul de Aur”, România.

Activitatea artistică include colaborări cu binecunoscuţii compozitori si textieri: Mihai Dolgan, Marian Stîrcea, Georgeta Voinovan, Corina Boahe, Andrei Strîmbeanu, Efim Krimerman ş. a.

În 2009  îşi schimbă numele scenic în Karizma. În același an Karizma a obținut Marele Premiu la Festivalul de Muzica ușoară din Mamaia (România).

În 2010 a lansat videoclipul „On my way”. În 2016  îşi schimbă numele scenic în Karizma One.

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
4189 locuitori

Crihana Veche este un sat şi comună din raionul Cahul. Crihana Veche este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4189 de oameni. Satul Crihana Veche a fost menționat documentar în anul 1425.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.