Materiale din compartiment: Galeria foto | Galeria audio | Galeria video |

Karizma One

Nume adevărat: Fesenco Olga.

S-a născut la 03 ianuarie în anul 1988.

A studiat la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chișinău.

A participat la diverse festivaluri internaţionale: în România, Ucraina, Turcia, Belgia, Franţa, Spania, Italia și Canada.

A  obţinut premii la  multe festivaluri: Locul II la „Steluţele Mării”, România (2003); Locul III la „Perlele Berlinului”, Germania (2003); Locul II la „Kaunas 2004”, Lituania (2004); Locul II la „Micul Prinţ”, Moldova (2004); Locul II la „Opus Buen Viaje”, Spania (2006). În septembrie 2005 a participat la Seara Basarabenilor „Cerbul de Aur”, România.

Activitatea artistică include colaborări cu binecunoscuţii compozitori si textieri: Mihai Dolgan, Marian Stîrcea, Georgeta Voinovan, Corina Boahe, Andrei Strîmbeanu, Efim Krimerman ş. a.

În 2009  îşi schimbă numele scenic în Karizma. În același an Karizma a obținut Marele Premiu la Festivalul de Muzica ușoară din Mamaia (România).

În 2010 a lansat videoclipul „On my way”. În 2016  îşi schimbă numele scenic în Karizma One.

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
554 locuitori

Munteni este un sat din cadrul comunei Lipoveni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cimișlia și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 554 de oameni. Satul Munteni a fost menționat documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.