28 july 2022, 14:30 views 2704
Alertele false cu bombă au paralizat activitatea Air Moldova
28 july 2022, 14:30 views 2704

Alertele false cu bombă au paralizat activitatea Air Moldova

Zborurile de pe și spre aeroportul de la Chișinău sunt date peste cap din cauza numeroaselor alerte cu bombă din ultimele săptămâni. Din cauza haosului creat, multe curse aeriene sunt anulate, iar altele - amânate. Zborurile operate de Air Moldova, de exemplu, se rețin zilnic la sol câte 4-6 ore.

Iar asta nu e tot! Unele aeroporturi de destinație refuză să accepte aterizarea aeronavelor noastre în afara orarului stabilit. „Anularea și reținerea zborurilor NU este o măsură acceptabilă de companie, este o consecință inevitabilă a terorizării la care suntem supuși în ultimele săptămâni”, potrivit Air Moldova.

Bunăoară, joi, 28 iulie, se rețin zborurile operate de Air Moldova din și spre București, Paris și Verona, iar un zbor spre Londra a fost anulat. 

„Aeroportul Stansted nu acceptă aterizarea și decolarea acestui zbor în afara orarului stabilit”, explică reprezentanții companiei Air Moldova. 

Pasagerii cursei anulate spre și din Londra pot beneficia de opțiunile propuse de companie sau pot solicita rambursarea totală la locul procurării biletului. Potrivit Air Moldova, întârzierile de zbor vor cauza alte rețineri în lanț și pe parcursul următoarelor zile, de aceea, compania îi îndeamnă pe pasageri să urmărească periodic statutul zborului pe www.airport.md și www.airmoldova.md.

 

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
2633 locuitori

Recea este un sat şi comună din raionul Străşeni. Recea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Strășeni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2633 de oameni. Satul Recea a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.