03 may 2019, 12:55 views 12905
Primăria și-a propus să rezolve problema cîinilor maidanezi
03 may 2019, 12:55 views 12905

Primăria și-a propus să rezolve problema cîinilor maidanezi

Autoritățile publice locale din Chișinău își doresc să rezolve odată și pentru totdeauna problema cîinilor fără stăpîni din capitală, scrie Noi.md cu referire la unele declarații făcute de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Edilul capitalei a anunțat că din 6 martie, timp de trei zile, în Chișinău se va afla o misiune a colegilor din România. Aceștea vor instrui personalul de la Centrul de Sterilizare și totodată vor steriliza circa 150 de cîini maidanezi din capitală.

Primarul a cerut autorităților responsabile să meargă la toate șantierele de construcție din oraș cu o inspecție și să ceară agenților economici ca odată cu terminarea construcției blocurilor de locuit să nu fie lăsate drept moștenire și problema cu cîinii care s-au înmulțit pe șantier.

Cine va ajuta patrupezii fără stăpîn?

"Toate șantierele care sînt în construcții cresc cîini și îi lasă să se înmulțească, iar cînd se dă în exploatare casa, cîinii rămîn în stradă. Atunci cînd mergeți să faceți inspecția șantierelor, să nu uitați și de această problemă", a menționat edilul capitalei.

Source: noi.md

Keywords:

ciine , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
585 locuitori

Boghenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Izvoreni, Boghenii Vechi, Boghenii Noi, Mirceşti și Poiana. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Boghenii Noi a fost menționat documentar în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.