11 december 2018, 11:20 views 10192
Transport public pentru locuitorii din Băcioii Noi
11 december 2018, 11:20 views 10192

Transport public pentru locuitorii din Băcioii Noi

Locuitorii din cartierul străzii Băcioii Noi din sectorul Botanica al capitalei vor fi asigurați, de astăzi, 12 noiembrie, cu transport public de pasageri.

După finalizarea reparației curente a drumului, urmează să fie extinse itinerarele a două rute municipale de autobuz: nr. 44 și nr. 65, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău menţionează că autobuzele vor porni de pe bulevardul Dacia pe str. Băcioii Noi, Șoseaua Muncești și în continuare se vor deplasa pe traseele stabilite. Retur: de pe Șoseaua Muncești pe strada Băcioii Noi, bulevardul Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Întreprinderea municipală „Parcul Urban de Autobuze" va afișa orarele de circulație în autobuze, cât și în stații.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
457 locuitori

Cucuieţii Vechi este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 457 de oameni. Satul Cucuieţii Vechi a fost atestat documentar în anul 1624.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.