11 june 2017, 11:45 views 25672
Chișinăul are viceprimari (Video)
11 june 2017, 11:45 views 25672

Chișinăul are viceprimari (Video)

Fosta directoare a companiei „Gas Natural Fenosa", Silvia Radu, și consilierul municipal PPEM, Ruslan Codreanu, au fost numiți în calitate de viceprimari ai Capitalei. Anunțul a fost făcut de către primarul general interimar, Nistor Grozavu, în dimineața zilei de astăzi, 6 noiembrie, menționând totodată el se retrage din funcția pe care o exercită la moment.

„Am acceptat acest interimat din cauza unei situații de criză în ideea că aceasta va fi pentru o perioadă scurtă. Așa am spus când am revenit la serviciu. Nu-mi doresc să ocup acesta funcție contrar Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Am acceptat doar ca să deblochez activitatea Primăriei Chișinău. La moment, este nevoie de o echipă completă, dar după ce am discutat cu fracțiunile am înțeles că nu este voință politică", a explicat Nistor Grozavu.

Mai mult, acesta a făcut referire la lege, precum că în cazul în care CMC de două ori nu votează sau scoate de pe ordinea de zi un anumit subiect, primarul poate să numească în funcție viceprimarii. „Vă anunț că Silvia Radu și Ruslan Codreanu sunt numiți oficial. Am semnat azi dimineață două dispoziții de funcții", a adăugat Nistor Grozavu, precizând că astăzi este ultima ședință a Primăriei pe care o va gestiona, următoarele fiind prezidate de Silvia Radu.

Source: realitatea.md

Keywords:

Chisinau , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
769 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Parcani datează din anul 1560.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.