08 august 2017, 16:45 views 4595
La Botanica a apărut un nou sens giratoriu (Foto)
08 august 2017, 16:45 views 4595

La Botanica a apărut un nou sens giratoriu (Foto)

Şoferii pot beneficia acum de un nou sens giratoriu, dotat de autorităţile locale.

Edificiul rutier a apărut la intersecţia străzilor Grenoblle şi Costiujeni. La Inspectoratul Naţional de Patrulare şi-au exprimat speranţa că aceasta va contribui la fluidizarea traficului rutier în această direcţie.

Sensul giratoriu la Botanica Superioară a fost dat în exploatare pe 7 august după ce a fost dotat de Direcţia municipală transport şi căi de comunicaţie cu suportul Inspectoratului Naţional de Patrulare. Intersecţia străzilor Grenoblle şi Costiujeni a fost selectată în urma analizei gradului de aglomerare a sectoarelor diferitelor trasee din Chişinău. Acest sector, care se află alături de Ambasada Poloniei, a fost inclus în lista celor mai aglomerate.

Sensul giratoriu de pe strada Grenoblle este unul din cele şapte, pe care Inspectoratul Naţional de Patrulare le-a recomandat să fie dotate la Chişinău. Odată cu apariţia lor, în opinia autorităţilor locale şi inspectorilor de patrulare, va spori considerabil securitatea circulaţiei rutiere, precum şi va fi redus substantial numărul de ambutieaje.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , sens giratoriu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
342 locuitori

Vladimirovca este un sat din cadrul comunei Găvănoasa, raionul Cahul. Satul are o suprafaţă de circa 0.88 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 7.24 km. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cahul și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 342 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Vladimirovca datează din anul 1880.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.