31 may 2015, 11:35 views 8238
Două zile sportive la Chișinău: Gimnastică și Canoe
31 may 2015, 11:35 views 8238

Două zile sportive la Chișinău: Gimnastică și Canoe

La Chișinău, luna mai se încheie cu Campionat la Gimnastică, iar luna iunie va începe, la fel, în stil sportiv – Canoe Kid's open Moldova.

Pe 31 mai, la ora 13.00 va avea loc Campionatul Republicii Moldova de Gimnastică Estetică în Grup și Festivalul Național de Gimnastică Estetică.

La Campionat vor participa gimnaste din întreaga țară la cinci categorii de vîrstă.

Scopul acestui eveniment este atragerea copiilor și a tinerilor spre un mod de viață activ, popularizarea și dezvoltarea gimnasticii estetice în RM, schimbul de experiență, propagarea unui mod de viață sănătos.

Canoe Kid's open Moldova va avea loc pe 1 iunie, în Parcul „Valea Morilor" și se va desfășura pentru prima dată la noi în țară.

Evenimentul se va petrece în formatul „Ziua ușilor deschise", unde participanții vor face cunoștință cu munca școlii sportive. În contextul evenimentului, doritorii vor avea posibilitatea să se plimbe cu caiacul.

Scopul acestui eveniment sportiv este de popularizare a canotajului și canoe – sport olimpic pentru copii.

Printre participanți vor fi şi copii cu vîrsta de 8 ani, care vor participa împreună cu părinții, la competiții.

Source: www.noi.md

Keywords:

Chisinau , sport , gimnastica , canotaj

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
231 locuitori

Beleuți este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Fălești și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de locuitori. Satul Beleuți a fost menționat documentar în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.