22 december 2014, 16:58 views 8551
Venituri zilnice de jumătate de milion de lei în bugetul RTE
Photo: point.md
22 december 2014, 16:58 views 8551

Venituri zilnice de jumătate de milion de lei în bugetul RTE

Veniturile Regiei Transport Electric (RTE) au crescut esenţial în urma modificărilor de itinerar ale microbuzelor de linie, efectuate de Primăria Chişinău în cazul microbuzelor de linie. Instituţia acumulează zilnic aproximativ jumătate de milion de lei.

„Încasările sunt stabile. Zilnic se acumulează în medie jumătate de milion de lei. Încărcarea la ruta nr. 24 este mai favorabilă. Circa 80% în orele de vârf troleibuzele sunt solicitate", a menţionat şeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

În total, la linie ies zilnic 299 de troleibuze. În această săptămână urmează să fie asamblat ultimul troleibuz din totalul celor 20 procurate în acest an de Primăria Chişinău din Belarus. Acesta va fi scos la linie până la sfârşitul anului.

Source: jurnal.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
65 locuitori

Caraiman este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dondușeni și la 215 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 65 de oameni. Satul Caraiman a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.