15 march 2016, 16:34 How to choose wine views 5866
În r. Leova vor fi modernizate serviciile publice locale de alimentare cu apă
15 march 2016, 16:34 How to choose wine views 5866

În r. Leova vor fi modernizate serviciile publice locale de alimentare cu apă

Consiliul Raional Leova implementează proiectul pilot „Îmbunătăţirea serviciilor publice locale de alimentare cu apă raionul Leova". Beneficiarii acestui proiect sunt locuitorii or.Iargara, s.Filipeni, s.Romanovca, s.Cupcui, s.Sărata Nouă. Proiectul este finanţat de către Guvernul German.

În conformitate cu prevederile Regulamentului de activitate a Comitetului Director Local al proiectului, la data de 3 martie 2016 în incinta Consiliului Raional Leova, (sala mică de şedinţe) s-a desfăşurat şedinţa de lucru a Comitetului Director Local al proiectului pilot"Modernizarea serviciilor publice locale de alimentare cu apă în raionul Leova".

Managerul de proiect, Valeriu Porubin a informat membrii Comitetului Director Local despre necesitatea creării Comiteturilor Locale de Cetăţeni în primăriile ce iau parte la acest proiect. Ca recomandări a fost propus ca APL-urile să inițieze procedura de constituire a CLC.

Consultantul GIZ Andrei Tocaru a prezentat raportul de activitate pentru anul 2015. Pentru următoarea ședință Managerul de proiect și Consultantul GIZ vor prezenta Termenii de Referință pentru PIP 2016-2018 și pentru Matricea cadrului logic, cu includerea asistenței parțiale pentru toate localitățile.

Următoarea ședință a CDL va fi organizată la sfîrșitul lunii martie s-au prima jumătate a lunii aprilie 2016.

Source: provincial.md

Keywords:

apa , modernizare , Leova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1548
Populația:
2020 locuitori

Obreja Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Obreja Nouă și Obreja Veche. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Obreja Veche a fost menționat documentar în anul 1548.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.