23 april 2015, 16:52 views 7742
Transportatorii din Soroca cer majorarea taxei de călătorie
Photo: timpul.md
23 april 2015, 16:52 views 7742

Transportatorii din Soroca cer majorarea taxei de călătorie

Din 21 aprilie transportul public orăşenesc din Soroca a intrat în grevă. Prestatorii de servicii transport public spun că nu mai pot activa în condiţiile actuale şi cer mărirea tarifului pînă la 3 lei pentru o călătorie.

La mijlocul zilei de 21 aprilie, administrtorii mai multor rute, dar şi şoferi au avut o întîlnire cu primarul interimar al oraşului Mihail Grabciuc, cu membrii comisiei de specialitate şi consilieri orăşeneşti. A fost prezentă şi Elena Bodnarenco, deputat în Parlament.

După lungi discuţii, în care părţile şi-au spus reciproc pretenţiile, s-a convenit a discuta problema majorării tarifului la şedinţa extraordinară a Consiliului orăşenesc, care va fi convocată în acest scop, la 28 aprilie. Aceasta însă nu a determinat transportatorii auto să renunţe la grevă. Mai mulţi administratori de rute urbane au declarat că nu-şi vor relua acrivitatea.

Source: provincial.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.