04 november 2022, 13:30 You were writing views 2182
Banii n-au miros: Spovedaniile lui Rizea, finanțate din banii interlopilor lui Plahotniuc
Photo: anticoruptie.md
04 november 2022, 13:30 You were writing views 2182

Banii n-au miros: Spovedaniile lui Rizea, finanțate din banii interlopilor lui Plahotniuc

Adesea în centrul atenției, drept luptători pentru dreptate și deconspiratori ai schemelor de corupți, apar oameni care chiar ei sînt cei care își „vînd sufletele diavolului” pentru a-și putea plădi viața de lux dusă departe de ochii lumii.

Acesta este și cazul cunoscutului fugar român, fostul deputat Cristian Rizea, care a fost condamnat la închisoare în patria sa, fiind acuzat de abuz în serviciu și corupție, și care și-a îmbrăcat straiele de „preot” și scoate cîte o spovedanie în care face așa numite dezvăluiri. Iar pentru a fi mai credibil, el adesea pune în fața insinuărilor sale nume care trezesc furia multor moldoveni.

Din ce surse îi sînt alimentate așa numitele dezvăluiri și de unde ia banii pentru viața de lux pe care o duce la Chișinău, vom încerca să aflăm în cele ce urmează.

Personajele centrale ale spovedaniei lui Rizea

Deși aparent face așa numite dezvăluiri despre foști și actuali demnitari de stat printre care se numără fugarul Ilan Șor, fostul deputat Vladimir Andronachi, controversatul om de afaceri Veaceslav Platon dar și alte figuri din anturajul lui Plahotniuc, totuși putem spune că legăturile sale politicianul fugar sînt evidente. Mai mult decît atît, în spațiul public au apărut imagini video în care Cristian Rizea este răsplătit pentru dezvăluirile pe care le face. Clipul video în care Rizea primește un pachet de bani de la o persoană necunoscută a fost publicat pe canalul de YouTube - Dreptul la Dreptate a lui Pavel Grigorciuc.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1764
Populația:
7043 locuitori

Cazaclia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Cazaclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de municipiul Comrat și la 153 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 7043 locuitori. Satul Cazaclia a fost menționat documentar în anul 1764.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.