Go to section: Theatre
11 april 2022, 12:00 Theatre views 1676
Un spectacol în regia lui Petru Vutcărău a ajuns tocmai în Japonia
11 april 2022, 12:00 Theatre views 1676

Un spectacol în regia lui Petru Vutcărău a ajuns tocmai în Japonia

Cultura nu are frontieră! Zilele trecute, piesa „Revizorul” de Gogol, în regia lui Petru Vutcărău, a ajuns tocmai în Japonia, spre marea bucurie a tuturor iubitorilor de teatru.

Fotografii cu sala plină și oamenii entuziasmați de la spectacol au fost plasate pe rețelele de socializare, acolo unde moldovenii din diaspora au lăsat și mesaje de susținere și mulțumire în adresa actorilor.

„Sala plină, standing ovations, comedie care te face să rîzi pînă la lacrimi și apoi să plîngi de jalea personajelor la sfîrsit. Trăiri pe care le exprimentezi de puține ori - la un film sau la un teatru, unde de multe ori, se termină spectacolul și nu ai simțit nimic, nu ai avut nicio palpitație, nicio empatie sau emoție. Mai rar așa un geniu, un om cu o valoare inestimabilă, din categoria „cine știe, știe”.

O gură de aer proaspăt, o palpitare de emoție într-o lume stearpă, o strigare de mulțumire unui om minunat, ce a putut să antreneze actorii la un mare nivel, să aibă un excelent joc, iar decorul și costumele au fost demențiale! Bravo, de zeci de mii de ori, bravo!”, este mesajul unei moldovence stabilite la Tokyo.

Source: noi.md

Keywords:

spectacol , teatru , Japonia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
859 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Chioselia Mare, raionul Cahul. Localitatea Frumușica este situată la distanța de 50 km de orașul Cahul și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 859 de oameni. Localitatea Frumușica a fost menţionată documentar în anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.