Go to section: Literature
06 november 2015, 15:21 Literature views 12726
Step de la Duganov (FOTO,VIDEO)
06 november 2015, 15:21 Literature views 12726

Step de la Duganov (FOTO,VIDEO)

Așa se numește nou carte editată a celebrului financiar și showman Pavel Duganov, pe care autorul a prezentat-o admiratorilor și prietenilor său marți, 9 iunie, la Chișinău, în incinta restaurantului GARDEN PALACE, relatează NOI.md.

„În această carte este reflectată acea parte a sufletului, vieții, emoțiilor și experienței mele, care aș vrea să ajungă la toți și la fiecare. Această idee are deja opt ani. Trebuie de menționat că această carte a fost editată grație susținerii prietenului meu Vasili Chirtoca, căruia îi sînt foarte recunoscător. Pentru prima oară noi am vorbit despre ea atît de demult, încît nici nu pot să-mi amintesc. Dar totul ce e bun în această viață odată și odată sosește", a mărturisit Pavel Duganov, intervievat de NOI.md.

Președintele holdingului DAAC Hermes, Vasili Chirtoca, care candidează la postul de primar general al Chișinăului, în pofida forfotei preelectorale, a găsit timp să împărtășească cu prietenul bucuria realizării. El a relatat istoria publicării cărții „Step de la Duganov".

„Într-adevăr, Pavel Duganov este un prieten vechi, al meu personal și al familiei mele, a menționat Vasili Chirtoca. Este un om neordinar, care multe a îndurat, suferit, pierdut, dar nu a cedat, și iarăși și-a pus ceva, s-a ridicat în picioare și avansează, perfecționîndu-se încontinuu. Puțini sînt cei care știu că Pavel Duganov a fost un bancher mare, iar ulterior situația a fost de așa natură încît el a pierdut totul, chiar și pe cei mai apropiați. A fost trădat. Dar adevărații prieteni întotdeauna i-au fost alături", a mărturisit Vasili Chirtoca.

El a mai menționat caracterul neobișnuit al cumulării calității de financiar și showman într-o singură persoană, ceea ce denotă dezvoltarea multilaterală și talentele incontestabile ale lui Pavel Duganov: „Puțini sînt cei care cunosc că prietenul meu Pavel Duganov este deținătorul titlului de „Cel mai bun moderator din lume", cîștigat de el în cadrul concursului de artă oratorică din capitala Suediei, Stockholm. Este o istorie inedită, deși anume ele îl caracterizează pe Pavel Duganov – el, fără a spune cuiva vreun cuvînt, a plecat pe neașteptate la Kiev și a trecut etapa de preselecție a acestui concurs internațional al oratorilor vorbitori de limba rusă. Și iată, nimeni nici nu a reușit să înțeleagă ceva, cînd el apărut în Suedia și a luat primul loc. Oamenii veneau acolo cu tone de rechizite, iar Pavel a ieșit în scenă fără nimic. Singurul lucru de care avea nevoie era să cunoască cum se numesc membrii juriului, ceea ce a făcut în prealabil. Doar cu cîteva expresii el a făcut juriul să rîdă în hohote. Și așa în fiecare tur", a spus Chirtoca.

Businessmanul s-a bucurat din suflet pentru succesele prietenului, comunicînd: „Într-adevăr, ideea de a aduna creația și experiența lui Duganov într-o carte a apărut destul de demult. În urmă cu cîțiva ani eu i-am spus că el a acumulat un bagaj solid și ar fi bine să-și împărtășească succesele în creație cu toții. Cu atît mai mult că din componența DAAC Hermes mai face parte și o editură. Sigur că în interpretarea lui Pavel Duganov cele adunate în carte se percep mult mai plăcut, însă chiar în format de tipar creația lui este foarte interesantă și utilă. Și eu din suflet mă bucur pentru succesul prietenului meu Pavel Duganov", a specificat Vasili Chirtoca.

Source: www.noi.md

Keywords:

literatura , carte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
1913 locuitori

Drăguşenii Noi este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horodca și Dragușenii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1913 oameni. Satul Drăguşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1522.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.