18 june 2024, 15:00 Sport views 949
Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.
18 june 2024, 15:00 Sport views 949

Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportiva din Republica Moldova a intrat în posesia cotei de participare la Olimpiada de Vară, după ce a acces în semifinalele turneului preolimpic din Antalya, Turcia.

În duelul decisiv, care i-a asigurat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Paris, Alexandra Mîrca a dispus de Yaylagul Ramazanova din Azerbaijan ( 26:25).

Acest succes, sportiva se va alătura lui Dan Olaru, pentru a ne reprezenta țara la Jocurile Olimpice din acest an, în proba de tir cu arcul. Pentru Alexandra Mîrca va fi a treia participare consecutivă la Jocurile Olimpice de Vară.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
1425 locuitori

Răcăria este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Răcăria și Uşurei. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Rîșcani și la 174 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1425 de oameni. Satul Răcăria a fost menționat documentar în anul 1809.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.