04 december 2023, 14:00 Sport views 1734
În Moldova a avut loc al doilea turneu internațional de karate Bars Cup
04 december 2023, 14:00 Sport views 1734

În Moldova a avut loc al doilea turneu internațional de karate Bars Cup

La Chișinău a avut loc al doilea Turneu Internațional de karate pentru copii Bars Cup.

După cum a anunțat pentru Noi.md directoarea Clubului de karate "Bars", Svetlana Prisecari, la campionat au participat reprezentanți ai patru țări: Ucraina, România, Azerbaidjan și Moldova. În același timp, reprezentanții Azerbaidjanului au participat la turneul din țara noastră pentru prima dată în istoria dezvoltării karate în Moldova.

”Esența turneului constă în faptul că echipele formate din cinci persoane, așa-numiții "cinci magnifici", au identificat deținătorii Cupei principale și seturilor de medalii. Am încercat pe cît posibil să atragem tinerii, generația noastră viitoare. În prezent, karate a început să se dezvolte activ în țara noastră. În cadrul federației avem peste 15 cluburi în toată Moldova. Țara noastră a început să obțină succese la turneele de nivel înalt, precum Campionatul European de Karate WKF, Campionatul Mondial și altele", a spus Svetlana Prisecari.

De menționat că, conform rezultatelor turneului, cele mai multe medalii au cîștigat trei cluburi moldovenești: Bars Karate Club (Chișinău) - 13 medalii de aur, 8 de argint, 7 de bronz, Maestrul Prim (Chișinău) - 12 de aur, 11 de argint, 16 de bronz și Bars Bălți WKF (Bălți) - 10 de aur, 8 de argint și 16 de bronz.

Rezultatele oficiale generale ale turneului de karate Bars Cup, pot fi vizualizate mai jos.

 

Source: noi.md

Keywords:

turneu , karate , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1008 locuitori

Ciobalaccia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Flocoasa și Ciobalaccia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1008 oameni. Satul Ciobalaccia a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.