17 april 2013, 09:35 Sport views 10272
17 april 2013, 09:35 Sport views 10272

Moldoveanul Iulian Piatcovschi - campion european la sambo

Bălţeanul Iulian Piatcovschi a devenit campion european de tineret la Sambo, în cadrul turneului final din Cipru, relatează trm.md. Sportivul a intrat în posesia medaliei de aur la categoria 70 de kg.

Iulian Piatcovschi a cîştigat pentru al doilea an Campionatul European de Sambo, printre juniori. Anul trecut  bălţeanul a cucerit medalia de aur în categoria de 60 de kg. În acest an însă băiatul a mai crescut şi a evoluat în categoria de 70 de kg, dar tot cu aur s-a întors de la europene.

La campionatul desfăşurat în Cipru a obţinut întîietatea pe podium Nicon Zaboroşciuc  în categoria de 75 de kg. Sportivii Maxim Strechi, Eugen Deliu şi Cristina Arabov au intrat în posesia medaliilor de bronz.

Keywords:

sport , Campionat , campion , medalie , lupta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
2089 locuitori

Oniţcani este un sat şi comună din raionul Criuleni. Oniţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2089 de oameni. Satul Oniţcani a fost menționat documentar în anul 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.